Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 07-09-2021, 13:17:21 »


Nëse mendoni se jeta seksuale arrin kulmin në moshën 20-vjeçare, gaboheni. Këto janë vitet e seksit vetëm për një natë, seksit me miq dhe dashurive të para të vërteta, por sipas hulumtimeve të fundit gratë përjetojnë seksin më të mirë të jetës pasi mbushin 36 vjeç.

Të pyetura nga Natural Cycles, 2600 gra kanë treguar për përvojat e tyre për orgazmën, ndjenjat e joshjes dhe sa e shijojnë seksin.

Përgjigjet e tyre janë analizuar në bazë të moshës duke i ndarë vajzat e reja në tre kategori: (nën 23 vjeç), (23-35 vjeç) dhe (mbi 36 vjeç). 6 nga 10 gra të grupmoshës mbi 36 vjeç raportuan se kanë orgazma më të mira dhe më të shpeshta dhe se kanë pasur seks të mahnitshëm përgjatë 4 javëve të fundit, krahasuar me 76% të grupmoshës së dytë dhe vetëm 56% e vajzave të reja që kanë deklaruar të njëjtën gjë.

“Rezultatet e sondazhit dërgojnë një mesazh vërtetë pozitiv për diçka që ne gratë kemi njohur dhe pritur për ca kohë; ndërsa plakeni dhe njiheni më mirë me trupin tuaj, mund të keni një jetë seksuale më të këndshme dhe të ndjeheni të sigurta për veten tuaj”, tha zëdhënësja e “Natural Cycles”, Amanda Bonnie.

Sa i përket shpeshtësisë së seksit, më pak se një e treta e vajzave të anketuara kanë thënë se bëjnë seks 2 herë në javë, mbi një e pesta kanë thënë se bëjnë seks 3 herë në javë dhe më pak se një e pesta kanë thënë se bëjnë seks vetëm 1 herë në javë./lapsi
Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 07-09-2021, 12:58:49 »