×

Virgjereshat a ekzistojne me?????

Virgjereshat a ekzistojne me?????

· 88 · 10390

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer
TATU
#50 ne: 01-04-2010, 15:57:55
te jesh e virgjer sot eshte çeshtje zgjedhjeje .personalisht nuk e shoh si shenje besnikerie....

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull
BLENDER
#51 ne: 01-04-2010, 16:49:19
te jesh e virgjer sot eshte çeshtje zgjedhjeje .personalisht nuk e shoh si shenje besnikerie....
tesoro ,ketu nuk hyn besnikeria ketu hyn kultura ne pergjithesi e kultura sexuale ne vecanti  :puth

 • Postime: 322
Loadingg
#52 ne: 01-04-2010, 17:56:15
egziston 30% s'egziston 70%

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#53 ne: 02-04-2010, 00:40:12
egziston 30% s'egziston 70%

pergjigje shkurt eee :P

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#54 ne: 28-04-2010, 15:51:05
Sapo ndeza nje qiri per to, do i kujtojme me nostalgji... :D :D

 • Postime: 7049
 • Gjinia: Femer
erlehta
#55 ne: 28-04-2010, 20:37:38
Sapo ndeza nje qiri per to, do i kujtojme me nostalgji... :D :D

LOL
megjithate prape do te vijne   breza te tjere  LOl

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#56 ne: 01-05-2010, 01:53:22
Sapo ndeza nje qiri per to, do i kujtojme me nostalgji... :D :D

Shoku Steriotip cne kaq vone iua paske ndez qiriun?  :D :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#57 ne: 01-05-2010, 12:18:39
egzistojne apo jo, ska rendesi fare!!

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#58 ne: 04-05-2010, 23:10:21
Shoku Steriotip cne kaq vone iua paske ndez qiriun?  :D :D
epo sa here zhvirgjeroj ndonjeren e ndez nje qiri, mgjth jane rrallu kohet e fundit keshtu qe ndeza nje qiri per qejf. :P

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#59 ne: 05-05-2010, 09:04:10
Le qe nuk ekzistojne me por, po t'i thuash nje femres do te doja te ishe e virgjer te ben hor.. :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#60 ne: 12-05-2010, 20:42:30
Tipi avash avash po zhduken dhe qirinjte...sepse ka perparuar teknologjia per ndriçim  :P :P

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#61 ne: 12-05-2010, 22:21:55
epo prandaj i krahasova edhe virgjereshat me qirinjte moj miss... ;)

 • Postime: 12743
Mishel...............
#62 ne: 07-01-2013, 16:10:52
Ekzistojne fale xhaxhi doktorit

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#63 ne: 07-01-2013, 16:12:53
egzistojne, por ska njeri me i blejt ;)

 • Postime: 12743
Mishel...............
#64 ne: 07-01-2013, 16:19:35
Une jam e virgjer....shitem without VAT LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#65 ne: 07-01-2013, 16:35:28
coc e ke noj problem qe ta kan heq VAT-in ty :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#66 ne: 07-01-2013, 16:53:54
E hoqa vete mi per periudhe krize....krize e madhe o Shej, skane me robte pare :P


ja sa te vij tipi se me blen ai me VAT e pa VAT LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#67 ne: 07-01-2013, 18:01:56
ai nje gur me ca kaptinen ene ta jep LOL

 • Postime: 12743
Mishel...............
#68 ne: 07-01-2013, 21:04:17
E ke gabim

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#69 ne: 10-01-2013, 10:53:37
mishel une ja heq leftos veshken dhe ja shes per ty vetem mu virgjero.... :P
shej mos luj me bomba..... :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#70 ne: 10-01-2013, 11:04:01
e virgjer jam pra....kot ky :P

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#71 ne: 11-01-2013, 09:35:46
Virgjeresa artificiale po.. :P

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#72 ne: 15-01-2013, 10:35:32
e virgjer jam pra....kot ky :P
nga veshi apo nga kerthiza....? :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#73 ne: 15-01-2013, 13:46:03
ouuuuuu sa mosbesues je....vl :P

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#74 ne: 15-01-2013, 14:17:05
edhe ato i ke heq qafe.. :P :P