×
Hyrja
Profili

Yoga e seksit - Joga

Yoga e seksit - Joga

· 4 · 350

  • Postime: 26676
  • Gjinia: Mashkull

ne: 01-10-2019, 13:20:52
Me disa pozicione dhe ushtrime të frymëmarrjes është e mundur të tonizosh dhe të forcosh organet gjenitale, duke përmirësuar kënaqësinë personale dhe në çift

 


Të vendosen zakonet rituale primitive, disiplina orientale, teknikat e vizualizimit, që edukojnë perceptimin dhe dëgjimin e vetvetes, vitet e gjata të praktikës mjekësore dhe të fitojnë një kurë të re femërore, të aftë për të lehtësuar shumë çrregullime të aparatit gjenital, të forcojë zonën e legenit dhe të rrisë dëshirën seksuale. Është metoda e hartuar nga Reouma izraelite Bat Cohen, i cili përmes një sërë ushtrimesh promovon ribalancimin energjik të organeve seksuale. Rezultati: një efekt habitës, si dhe në çrregullimet e ndryshme të sferës më intime dhe delikate të grave, gjithashtu në funksionin seksual, i cili fiton energji të re, në mënyrë që kjo teknikë të meritojë përkufizimin “Joga e seksit”.

Metoda është një punë e transformimit të thellë që përfshin trupin dhe mendjen dhe që lejon zhvillimin e një feminiteti krenar dhe sensual. Për të hyrë në kontakt me fuqinë e femrës është e nevojshme, para së gjithash, të mësosh të hysh thellë në veten tënde, të dëgjosh trupin dhe të vizualizosh organet seksuale: mitrën, tubat, vezoret, vaginën. Pastaj kryeni disa asanas (pozicione yoga) dhe ushtrime të frymëmarrjes që përcjellin energji në bark. Gjaku sjell më shumë oksigjen dhe siguron tonizimin dhe forcimin e organeve gjenitale, të cilat ngadalë rifillojnë funksionin e tyre normal, duke inkurajuar shpërthimin e një seksualiteti më të ndërgjegjshëm dhe përmbushës.

Ushtrimet ditore Joga

Për t’u bërë, më mirë në mëngjes, para mëngjesit. Asnjëherë në mbrëmje, sepse ata riaktivizojnë metabolizmin dhe mund të shkaktojnë pagjumësi.

Filloni me frymëmarrjen: qëndroni drejtë, me krahët anash dhe pjesën e sipërme të barkut, qafa dhe fyti të relaksuar. Thith duke numëruar deri në 10, duke nxitur duke numëruar deri në 4, duke e lënë ajrin poshtë nga qafa, gjoksi, barku, mitra dhe vagina.

Ushtrimi i ndërgjegjësimit: të hyni në kontakt me pjesën më të thellë të feminitetit dhe tonizimin e muskujve të sistemit gjenital. Qëndroni në gjunjë me bustin tuaj drejtë dhe mbani shpinën drejt. Pastaj, ngadalë supozoni një pozicion zeta (pak përkulje prapa), shtrëngon muskujt e këmbëve dhe muskujt e brendshëm të kofshës. Në të njëjtën kohë, ngrini të dy krahët duke i mbajtur paralel me dyshemenë. Mundohuni të ndjeni muskujt që kontrollojnë vaginën, anusin dhe vezoret. Kthehuni në pozicionin e fillimit, relaksohuni dhe përsëritni dy herë.

Ushtrimet Joga në çift

Ulur mbrapa, këmbët e shtrirë së bashku. Dalja, “A” përkul bustin përpara dhe “B” i shtyn shpatullat drejt “A”, e ndihmon atë në zbritje. “B” ngrihet me hark në “A” duke u ngritur nga dyshemeja për aq kohë sa mbrapa mbetet drejt dhe goditja është ushtruar kryesisht nga shpatulla e “B”. Mbusheni me frymë dhe ktheheni në pozicionin e fillimit. Ndërrimi i pozicioneve: “A” shkon deri në “B”.

Ulur në pjesën e përparme, “A” mban këmbët të hapura në 90 ° ndërsa “B” është në pozicion “seiza” (në gjunjë). Dalja, “A” përkulet përpara drejt “B”, e cila vendos duart në anët e shpatullave të “A” dhe, duke e kapur atë, e tërheq atë drejt vetes, duke e ndihmuar atë në hapjen e kraharorit dhe në pragun përpara. Mbusheni me frymë dhe ktheheni në pozicionin fillestar. Pastaj alternoheni (“B” përkulet në “A”).

Burimi / http://www.piusanipiubelli.it
Revista Psikologjia
« Editimi i fundit: 27-01-2020, 00:30:10 nga M A X »

  • Postime: 4261

#1 ne: 01-10-2019, 13:26:06
@M A X, ke luajtur mendesh edhe ti fare me keto tema :D Po ktheje icik mbare kete gocen se gjynoh :D

  • Postime: 26676
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 01-10-2019, 13:54:47
@M A X, ke luajtur mendesh edhe ti fare me keto tema :D Po ktheje icik mbare kete gocen se gjynoh :D
Thone qe ato qe bejne Yoga te shtrydhin fare, sepse i kane muskujt e legenit shume te forta :D Me te thene e kam sidoqofte edhe se kam arsye ta besoj :D

  • Postime: 4261

#3 ne: 01-10-2019, 14:05:38
Ke fillu te merresh me thashetheme kohet e fundit ti :D

Temat e fundit