×

Organizata rinore joqeveritare, lëvizje studentore, shoqata e asociacione.

Shoqëria civile dhe politika

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga emawi    · 5 · 5067

Kujdes nga OJQ-të

Nisur nga biligoa  | Postimi i fundit nga Zeri Im    · 1 · 2903

KLUBI EKOLOGJIK LEZHE

Nisur nga mandi 17  | Postimi i fundit nga endritii    · 11 · 2983

OJQ "JETA NË KASTRIOT"

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Aida    · 1 · 1895

Lëvizja VETËVENDOSJE

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga Dafina.S    · 6 · 1731

Aleanca Rinore Shqiptare

Nisur nga Guevara  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 2074

"çohu"

Nisur nga reflektues  | Postimi i fundit nga jonuzi    · 3 · 2386

"Mjaft" ne Kosove?

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga reflektues    · 8 · 2023

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË

Nisur nga muslimAL  | Postimi i fundit nga muslimAL    · 3 · 2071

Qendra Studimore Jehona

Nisur nga muslimAL  | Postimi i fundit nga iman    · 2 · 1387

AS@N - INICIATIVA "ZERI IM"

Nisur nga Cervantes  | Postimi i fundit nga Cervantes    · 4 · 1443

KONFERENCE STUDENTORE NE NY

Nisur nga ErionB  | Postimi i fundit nga ErionB    · 0 · 1200

www.voxaquila.org

Nisur nga .:chicco:.  | Postimi i fundit nga Giapar    · 5 · 1613

AS@N High - Rrjeti i gjimnazisteve shqiptare brenda dhe jashte vendit

Nisur nga AS@N High  | Postimi i fundit nga AS@N High    · 0 · 955

cfare eshte www.progresi.org

Nisur nga gene  | Postimi i fundit nga Guevara    · 9 · 2499

Nje firme per arsimin publik

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1626

Levizja Mjaft dhe presidenti Moisiu!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1555

Roli i OJQ-ve ne Shqiperi!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga gene    · 4 · 3726

Projekti "Rinia islame"

Nisur nga Solist  | Postimi i fundit nga Sky    · 1 · 1668