Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:54:11 »

 

Aquatic Life Finalist: common toads in a nuptial embrace. Mathieu Foulquié
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:53:08 »

 

Grand Prize Winner: a mountain hare hunkered down against the snow. Andy Parkinson
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:52:09 »

 

Landscapes, Waterscapes, and Flora Finalist: magical, mystical mushrooms. Agorastos Papatsanis
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:51:02 »

 

Winged Life Winner: a close study of the Mozambique long-fingered bat. Piotr Naskrecki
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:49:52 »

 

Landscapes, Waterscapes, and Flora Winner: the sticky grip of the oblong-leaved sundew. Edwin Giesbers
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:49:01 »

 

Art of Nature Winner: a kitchen-raiding African elephant. Gunther De Bruyne
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:48:24 »

 

Art of Nature Winner: the toxic footprint of the Rio Tinto. Juan Jesús González Ahumada
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:47:34 »

 

Aquatic Life Winner: crabeater seals in their icy underwater digs.Greg Lecoeur
Postuar nga: M A X
« ne: 25-01-2021, 11:45:26 »

 

Toka ka 7 kontinente, nje numer ende me te madh biomessh - dhe mbi 1 bilione (1.000.000.000.000) specie te ndryshme. Planeti yne ka shume per te ofruar nga diversiteti i tij mahnites, por ne arrijme te shohim dhe perjetojme vetem nje fraksion te vogel te ketij diversiteti. Ketu keni disa foto nga ato cfare ka per te ofruar toka mbi te cilen jetojme, te publikuara mepare nga revista online bioGraphic.
Foto me lart titullohet: The Samburu giraffe guardian. Ami Vitale