Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 23-03-2021, 20:12:35 »

Ylberi dhe Rrufeja sebashku
 
Postuar nga: 12:51
« ne: 20-02-2021, 01:04:30 »

 

 
Postuar nga: 12:51
« ne: 20-02-2021, 01:04:02 »

Pejsazhe te ngjyrosura
 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 18-08-2020, 23:02:07 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 18-08-2020, 23:01:53 »

 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 18-08-2020, 23:01:23 »

 

Imazhe abstrakte te krijuara duke shperthyer nen uje konteiner me ngjyra. Autori eshte Kim Keever.