×

Piktura e Piktorë, gjithcka rreth pikturave dhe piktorëve.

Misteri i Xhokondes!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga dreamm    · 6 · 3958

250 mln dollarë për një pikturë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 297

Ibrahim Kodra

Nisur nga atman  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2141

Saimir Strati!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1360

Erotikë vaji në pëlhurë

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga dreamm    · 2 · 742

Vizaton me gjithe trupin e tij

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 0 · 774

Ngjyrat e fytyres se njeriut

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 0 · 414

Pikturon portrete me buzet e saj!?

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 0 · 519

Latte Art

Nisur nga Edi Billa  | Postimi i fundit nga Edi Billa    · 3 · 390

Rembrandt, Shekspiri i piktures

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 2709

Vajza qe i jep jete reres...

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 3 · 604

271 vepra të panjohura të Picasso

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 500

Ja Adolf Hitleri artist

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Enush    · 22 · 2942

Galeria e Myvela Dervishaj

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga sorelina    · 11 · 2897

Frida Kahlo!

Nisur nga Enigme  | Postimi i fundit nga Enigme    · 4 · 1367

Pikturat reale të Alisa Monks

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Masha    · 3 · 1675

Pikturat "sekrete" të Edi Ramës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1384

Piktori Vlash Dobroniku

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 753

Piktorët e natyrës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 3226

Kush e vrau pikturën ?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 967

“Jehona kosovare”

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2184