×

Vargjet me te bukura qetesojne dhe shprirtrat.

Edmond Tupja

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 10 · 646

Poezi nga Leonard Seiti.

Nisur nga Pasion  | Postimi i fundit nga Pasion    · 3 · 931

Vija e vdekjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 3 · 3249

Poezi nga Ndoc Gjetaj

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 16 · 6786

Poezi nga autore te ndryshem.

Nisur nga INDRITI  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 » · 97 · 39191

Shkelqim Cela

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 17 · 2959

Poezi dashurie

Nisur nga ilir elb  | Postimi i fundit nga k19    « 1 2 3 4 5 6 ... 50 » · 1227 · 361506

Saimir Murati

Nisur nga DiniL  | Postimi i fundit nga Armanda2012    · 23 · 2876

Poezi Per Kurbetin

Nisur nga Arti Proud  | Postimi i fundit nga Armanda2012    · 19 · 30295

Poezi dhe nota muzikore!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 10 · 2462

Poezi me Humor

Nisur nga iShUlLi  | Postimi i fundit nga AGRON    « 1 2 3 4 5 » · 104 · 36984

Pershkrim objektiv dhe subjektiv

Nisur nga keis  | Postimi i fundit nga keis    · 0 · 4163

Sabit Idrizi

Nisur nga Murishta  | Postimi i fundit nga Murishta    · 5 · 2912

Vjersha

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 175 · 85155

Zyhdi Morava

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 11 · 3346

Vjersha per Vitin e Ri!!!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga lukrecia kordoba    · 5 · 59723

Proza popullore e Drenices

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga KalaKalaja    · 20 · 22704

Vehbi Skënderi

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 4 · 2094

Sa e bukur është jeta

Nisur nga dreza  | Postimi i fundit nga dreamm    « 1 2 » · 40 · 15217

Poezi Patriotike

Nisur nga besar shkembi  | Postimi i fundit nga besar shkembi    · 1 · 6829

Jorgo Bllaci

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 3 · 2071

Pasqyrë e vjetër shkodrane

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1795

Të shkruash në këmbë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1184

Timo Flloko

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 4 · 1841

Cfare solli te re poezia e Kadarese?

Nisur nga d  | Postimi i fundit nga Dhoqina    · 9 · 5043

Alban Bala

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 5 · 1897

Jeta e thjeshtë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1225

Te prekesh poezine e Gjok Lekdushit

Nisur nga AGRON  | Postimi i fundit nga AGRON    · 19 · 4087

Fjalet e shpirtit

Nisur nga DonAlbanese  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 5 · 4170

Ervin Hatibi

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 11 · 4689

Kthimi vajzës së humbur

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga kreksi    · 0 · 2293

SMS Poezi Dashurije

Nisur nga Bleriana  | Postimi i fundit nga dreza    · 9 · 56946

thenje te bukura per dashurine

Nisur nga biligoa  | Postimi i fundit nga jetoni.shabani    · 4 · 54828

Një ngritje morale e poezisë shqipe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2923

Nga libri Kenget e Azem Hajdarit.!!

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga erald brisku    · 4 · 4788

Poezi - Driton ZENKU

Nisur nga dritonzenku  | Postimi i fundit nga dritonzenku    · 0 · 1533

REND, O SHQIPTAR! - Shefki Ollomani!

Nisur nga Zeri YT!  | Postimi i fundit nga sose    · 5 · 3222

Fshatit tim Nivokazit

Nisur nga mergime syla  | Postimi i fundit nga mergime syla    · 0 · 1216

Jeta

Nisur nga mr.krasniqi  | Postimi i fundit nga mr.krasniqi    · 0 · 4886

riqerk per shkollen italiane

Nisur nga Dory  | Postimi i fundit nga Dory    · 0 · 1089

Poezi Patriotike!

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga kengaime    · 10 · 29555

Biografia!

Nisur nga artisti.  | Postimi i fundit nga artisti.    · 0 · 1594