×
Hyrja
Profili

Webfaqet shqiptare online

FB_IMG_1588145959464.jpg
*
Aleksandra Tristo
ne: 17-07-2020, 23:34:21
Mp3converter.al

Portalet Shqiptare

Nje website shqip qe ju mundeson te shkarkoni kenget nga youtube dhe ti konvertoni ne mp3 https://mp3converter.al/youtube-to-mp3-al


Pergjigje nga: olti, Lajmet
Dua.com

M A X
ne: 30-04-2020, 23:47:52
Newsport.al

Portalet Shqiptare

Portali shqiptar me lajme nga sporti www.Newsport.al

M A X
ne: 30-04-2020, 23:39:35
Gruajatekgruaja.com

Portalet Shqiptare

“Gruaja tek Gruaja” kontribuon në reduktimin e dhunës në familje dhe rritjen e mirëqënies së grave dhe vajzave nëpërmjet mbështetjes së viktimave të dhunës në familje përmes ofrimit të shërbimeve psiko-sociale për familjen:

M A X
ne: 30-04-2020, 23:38:24
Keshillapsikologjike.info

Portalet Shqiptare

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze ...

M A X
ne: 30-04-2020, 23:37:22
Islamshop.ch

Portalet Shqiptare

Islam Shop – Dyqani i Fondacionit të Rinisë Islame ne Zvicer www.Islamshop.ch

M A X
ne: 30-04-2020, 23:35:47
Islamgjakova.net

Portalet Shqiptare

Portali mysliman www.Islamgjakova.ne t

M A X
ne: 30-04-2020, 23:34:21
Rtvpendimi.com

Portalet Shqiptare

Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Televizioni Pendimi është Medium Islam në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Rtv Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hu...

M A X
ne: 30-04-2020, 23:33:13
Shkollaislame.com

Portalet Shqiptare

Iniciativa "Shkolla Islame" në bashkëpunim me njerëzit e dijës dhe thirrësit synon të zhvillojë aktivitetin edukativ islam, të rritë cilësitë e njohurive, të rritë vazhdimisht grupin përfitues nga aktiviteti ynë, nga kjo dituri që ne e ndajmë bashkë me ta dhe të jetë e dobishme kjo iniciativë pë...

M A X
ne: 30-04-2020, 23:32:24
Radiogjilani.net

Portalet Shqiptare

Portali online i Radio Gjilanit www.Radiogjilani.ne t

M A X
ne: 30-04-2020, 13:49:41
Kuzhinat.com

Portalet Shqiptare

Portali shqiptar per gatime dhe receta www.Kuzhinat.com

M A X
ne: 30-04-2020, 13:48:31
Prizrenpost.com

Portalet Shqiptare

Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronik...

M A X
ne: 30-04-2020, 13:46:03
Aab-edu.net

Portalet Shqiptare

Portali informativ Gazeta KNN kontrollohet nga Qendra Mediale Kosovo News Network (KNN). GazetaKNN Online www.aab-edu.net/media/gazetaknn/

M A X
ne: 30-04-2020, 13:44:42
Behuprofesional.com

Portalet Shqiptare

OJQ “Professional Upgrade” është themeluar në Prishtinë me qëllim të promovimit të teknologjisë, edukimit dhe aktiviteteve tjera kulturore dhe edukative në Republikën e Kosovës.Stafi i OJQ-së kryesisht është i përbërënga vullnetarë të fushave të ndryshme të cilët ndihmojnë në realizimin e proj...

M A X
ne: 30-04-2020, 13:42:40
Duapune.com

Portalet Shqiptare

Portali shqiptar per vende pune dhe karriere www.duapune.com

M A X
ne: 30-04-2020, 13:41:10
Unikportal.com

Portalet Shqiptare

Portali informativ shqiptar www.Unikportal.com

M A X
ne: 27-04-2020, 23:55:35
Putrat.com

Portalet Shqiptare

Portali informativ shqiptar www.Putrat.com

M A X
ne: 27-04-2020, 22:24:36
Limit.al

Portalet Shqiptare

Nje tjeter portal informativ shqip www.limit.al

M A X
ne: 27-04-2020, 22:23:19
Fjala.info

Portalet Shqiptare

Portali informativ shqiptar www.Fjala.info

M A X
ne: 27-04-2020, 22:22:15
Muzik.al

Portalet Shqiptare

Portal shqiptar me muzike www.Muzik.al

M A X
ne: 27-04-2020, 22:21:14
Hajdeshiko.com

Portalet Shqiptare

Movies, shows, series, lifestyle and much more…. www.Hajdeshiko.com

M A X
ne: 27-04-2020, 22:17:55
Walkmaxx.al

Portalet Shqiptare

WalkmaxxKëpucët Walkmaxx me shollë të rrumbullakët parandalojnë dhimbjet e shpinës kur ju ecni. Këpucë për femra dhe këpucë për meshkuj! Pupat Balerinat për femra me shumë ngjyra! Sandale dhe shapka për plazh dhe për shtëpi! Zbuloni këpucë me shumë oferta për të gjitha stinët!

M A X
ne: 27-04-2020, 22:17:04
Delimano.al

Portalet Shqiptare

Enët DelimanoEnët e qeramikës Delimano janë të përshtatshme për gatime të shëndetshme dhe me pak yndyrë. Ato janë enë qeramike të cilësisë më të lartë me çmime të arsyeshme. Falë shtresës qeramike, ushqimi i gatuar në një tenxhere Delimano, ruan vlerat e tij të dobishme, dhe është veçanërisht i ...

M A X
ne: 27-04-2020, 22:16:02
Dormeo.al

Portalet Shqiptare

Dyshek Dormeo – Zgjedhja më e mirë për një gjumë të rehatshëmDyshekët përbëhen nga një shumëllojshmëri materialesh dhe zgjedhja e dyshekut të duhur është shumë e rëndësishme për njerëzit që vuajnë nga dhimbjet e shpinës ose probleme të tjera shëndetësore. Këshillohet të merrni një dyshek i cili ...

M A X
ne: 27-04-2020, 22:15:07
Topshop.al

Portalet Shqiptare

Top Shop - porosi onlineProdukte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen.Studio Moderna Albania Sh.p.k. Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë së Policisë, Kulla 'MET...

M A X
ne: 27-04-2020, 22:14:00
Ngjyra.com

Portalet Shqiptare

Portali informativ shqiptar www.Ngjyra.com

M A X
ne: 26-04-2020, 17:58:28
f2n2.mk

Portalet Shqiptare

Portali informativ shqip ne Maqedoni www.f2n2.mk/sq/

M A X
ne: 26-04-2020, 17:56:50
News33.tv

Portalet Shqiptare

Portal informativ shqiptar me lajme dhe informacione www.News33.tv

M A X
ne: 26-04-2020, 17:55:35
Neshesh.mk

Portalet Shqiptare

Portal informativ shqiptar me lajme www.Neshesh.mk

M A X
ne: 26-04-2020, 17:54:15
Medial.mk

Portalet Shqiptare

Portal informativ shqiptar www.medial.mk


M A X
ne: 24-04-2020, 16:50:02
Sitabejm.com

Portalet Shqiptare

Nje portal me guida nga me te ndryshme ne gjuhen shqipe. www.Sitabejm.com

M A X
ne: 24-04-2020, 16:48:39
Oltionkadaifciu.com

Portalet Shqiptare

Nje blog interesant www.Oltionkadaifciu .com

M A X
ne: 24-04-2020, 12:56:52
Agronews.al

Portalet Shqiptare

Busulla per fermerin dhe agrobiznesin shqiptar www.Agronews.al

M A X
ne: 24-04-2020, 12:54:09
Besimtari.com

Portalet Shqiptare

Portal per myslimane shqiptare www.Besimtari.com

M A X
ne: 24-04-2020, 12:46:41
Kerkomjekun.com

Portalet Shqiptare

Kerkomjekun.com është portali i parë kosovar i cili i ndihmon pacientet të gjejnë mjekët, dentistët apo trajtimin që atyre u nevojitet. Si ide ka lindur në vitin 2012 nga një nevoje personale për shërbime shëndetësore. Gjatë kërkimve tona përmes miqëve dhe në internet kemi vërejtur shumë shpejtë...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:45:06
Salus.al

Portalet Shqiptare

Salus merr përsipër të kurojë pacientët me shërbime shëndetësore të nivelit shumë të lartë, të cilat ofrohen gjithnjë me etikë dhe profesionalizëm. Salus i garanton pacientit trajtimet më të mira të mundshme, duke përdorur teknologji të përparuara, mënyra diagnostikimi dhe kurimi avangardë dhe o...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:42:44
Fzkm.org

Portalet Shqiptare

Poliambulanca “At Luigji Monti” në “Rrugën e Kavajës”, Nr.120 në qendër të qytetit të Tiranës.ofron shërbim të kualifikuar diagnostikimi dhe terapie, falë bashkëpunimit të specialistëve të ndryshëm. Poliambulanca është e lidhur me Qendren Stomatologjike dhe me Qendrën e Fizioterapise(te vendos...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:41:05
Merjabioprodukte.com

Portalet Shqiptare

Merja Bioprodukte ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1997 në qytetin e Tiranës. Objektivat tona janë grumbullimi, përpunimi i bimëve etero-vajore dhe erëzave të kuzhinës, prodhimi i vajrave bimore e esenciale; tharja, ruajtja e përpunimi i bimëve në standarte të larta. Gjatë viteve 2008-2013 ...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:38:32
Smartcenter.al

Portalet Shqiptare

Smart Center është një qendër gjuhësh të huaja e cila operon në Vlorë prej 11 vitesh. Që prej çeljes së saj, Smart Center ka bërë një punë të palodhur për arsimimin e të rinjëve të qytetit të Vlorës, si dhe qyteteve dhe fshatrave pranë, duke ofruar një sërë kursesh e trajnimesh në gjuhën angleze...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:37:18
Fjale.al

Portalet Shqiptare

FJALË është fjalor shqip-shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste.Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:35:43
Drejtshkrimi.info

Portalet Shqiptare

Kjo faqe bazohet krejtësisht në ribotimin e vitit 1974 të librit me të njëjtin titull nga «Instituti Albanologjik i Prishtinës» dhe është kopje digjitale identike e tij. Ndërsa libri është rezultat i «Kongresit të Drejtshkrimit» të mbajtur në Tiranë në vitin 1972. Vërejtje: Ky projekt është nism...

M A X
ne: 24-04-2020, 12:34:14
Ilirianews.mk

Portalet Shqiptare

Portal informativ shqiptar ne Maqedonine veriore www.Ilirianews.mk

M A X
ne: 24-04-2020, 12:32:47
Elvisnaci.al

Portalet Shqiptare

Webfaqe e imamit te njohur Elvis Naci www.Elvisnaci.al

M A X
ne: 22-04-2020, 20:16:16
Blerinadiet.al

Portalet Shqiptare

Portali me receta dhe keshilla dietetike www.Blerinadiet.al

M A X
ne: 22-04-2020, 20:13:50
Kospress.net

Portalet Shqiptare

Portali informativ www.Kospress.net

M A X
ne: 20-04-2020, 19:48:59
Bashkiashkoder.gov.al

Portalet Shqiptare

Bashkia e Shkodres Online www.Bashkiashkoder. gov.al

M A X
ne: 20-04-2020, 19:48:25
Unishk.edu.al

Portalet Shqiptare

Universiteti i Shkodres Online www.Unishk.edu.al

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board