×
Hyrja
Profili

Behuprofesional.com

Behuprofesional.com

· 1 · 230

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 30-04-2020, 13:44:42
OJQ “Professional Upgrade” është themeluar në Prishtinë me qëllim të promovimit të teknologjisë, edukimit dhe aktiviteteve tjera kulturore dhe edukative në Republikën e Kosovës.

Stafi i OJQ-së kryesisht është i përbërë  nga vullnetarë të fushave të ndryshme të cilët ndihmojnë në realizimin e projekteve të ndryshme në të mirë të qytetarëve të Republikës së Kosovës, padallim moshe, gjinie apo etnie.

Projekti, platforma edukative online “Bëhu Profesional”, është projekt i implementuar nga OJQ “Professional Upgrade” dhe i mbështetur dhe financuar nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Republikën e Kosovës.

Qëllimi i këtij projekti është që të ofrohen Kurse dhe Trajnime të fushave të ndryshme online, ku do të ken qasje të gjithë qytetarët e interesuar pa pagesë. Kjo platformë do të mirëmbahet rregullisht me kurse të reja, varësishtë nga interesimi i qytetarëve për fusha të caktuara bëhet edhe prioriteti për Kurse të caktuara.
www.Behuprofesional .com

Temat e fundit