×
Hyrja
Profili

Dua.com

Dua.com

· 4 · 272

  • Postime: 21592

ne: 21-03-2020, 01:02:18
Test: mainContentOfPage
dua.com është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e mbi 12 milionë shqiptarëve në të gjithë botën në tri kategori: dashuri, ndihmë dhe biznes.

Duke marrë parasysh se shqiptarët janë populli më i shpërndarë në botë, themeluesi i dua AG Valon Asani së bashku me partnerin e tij Larklind Cerkezi kishin një mision në mendje: bashkimin e shqiptarëve kudo në botë.

Kështu dua AG u themelua në gusht të vitit 2019 me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër) ndërsa pas një kohe shumë të shkurtër është arritur të hapet edhe zyra e dytë në qendër të Prishtinës, ku janë punësuar rreth tridhjetë punëtorë nga shtete të ndryshme të botës.

Krijuar për të siguruar një përvojë unike, dua.com dita e ditës po bëhet një platformë globale shqiptare ku njerëzit takohen, ndihmojnë njëri-tjetrin, bëjnë biznes së bashku ose gjejnë partnerin e jetës së tyre.

  • Postime: 21592

#1 ne: 21-03-2020, 01:08:37
Test: Comment
Why dua.com?
dua.com is a Social Platform and Community itself that aims to connect Albanians worldwide: Help. Biz. Love. - Get early access to the first round of financing at dua AG.

We're in our mission to connect over 12 million Albanians around the globe. Be it Albanians from Kosovo, Albania, Macedonia, Montenegro, Turkey, Switzerland, the UK, and beyond, we're aiming to empower your relationships and meaningful connections with peers. Search for your partner anyplace, anywhere, anytime, and meet them in person.

  • Postime: 26686
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 05-05-2020, 23:58:40
Test: Comment
Duket se jane gati per te hapur sherbimet seshpejti, sepse shoh qe po reklamojne masivisht ne Facebook.
 

  • Postime: 26686
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 04-06-2020, 00:02:05
Test: Comment
 

Dua.com, platforma e cila ka për qëllim bashkimin e shqiptarëve kudo në botë, ka njoftuar se ka realizuar një investim strategjik në aplikacionin Hello.

Javën e kaluar gjatë një takimi të mbajtur në mes të dy palëve, themeluesi i dua.com, Valon Asani, së bashku me Arian Kastratin i cili është bashkëthemelues i Hello App, kanë nënshkruar marrëveshjen e cila zyrtarizon investimin e dua.com në këtë aplikacion.

Themeluesi i dua.com, Valon Asani, rreth këtij investimi është shprehur: “Investimi strategjik dhe partneriteti me Hello App është një mundësi e shkëlqyer për dua.com. Ky aplikacion ka pothuajse 2 milionë përdorues dhe tashmë që prej katër vitesh është prezent në treg. Ne mund të mësojmë shumë nga përvoja e tyre dhe të shkëmbejmë me njëri-tjetrin njohuritë, aftësitë dhe strategjitë e biznesit”.Ai më tutje ka shtuar: “Takimet rreth këtij bashkëpunimi kanë filluar rreth 6 muaj më parë. Ndërkohë ne vendosëm të investonim në Hello App, sepse përputhja dhe qëllimet në mes të dy palëve ishin shumë të qarta. Të dy ekipet punojnë nga Prishtina, të dy aplikacionet i takojnë fushës së stilit të jetesës dhe kanë për qëllim t’i bashkojnë njerëzit. Ndërsa Hello është në kërkim të audiencës nga i gjithë globi, dua.com është fokusuar vetëm tek shqiptarët nëpër vende të ndryshme të botës. Prandaj jemi entuziastë dhe mezi presim të forcojmë partneritetin tonë edhe më tej”.

Ndërsa bashkëthemeluesi i Hello App, Arian Kastrati, rreth këtij partneriteti ka thënë: “Jemi të lumtur që më në fund gjithçka u finalizua me një marrëveshje prej të cilës të dyja kompanitë përfitojnë, e sidomos në aspektin e eksperiencës. Besoj që pas kësaj marrëveshje do të kemi mundësi të mësojmë shumë nga njëri-tjetri. Bisedat e takimet kanë rrjedhur shumë natyrshëm dhe kështu e kemi vërejtur se si mund të krijohet një efekt sinergjie, i cili na nevojitet për të arritur nivele edhe më të larta në fushën që operojmë”.Hello u themelua në vitin 2016 dhe që atëherë ka arritur pothuajse 2 milionë shkarkime.

I krijuar si një rrjet audio social, ky aplikacion ka për qëllim të mundësojë lidhje të reja midis njerëzve, me misionin përfundimtar për t’i bërë bisedat audio më tërheqëse.

Vlen të theksohet se në vitin 2019 Hello App është vlerësuar me 1 milion euro, ndërsa sot kjo kompani ka arritur të vlerësohet me 3 milionë euro.

Ndërkohë, e themeluar në vitin 2019, dua.com synon të bashkojë shqiptarët në mbarë botën përmes tri kategorive: dashuri, ndihmë dhe biznes.

Pasi që lansimi i dua.com pritet të bëhet zyrtarisht në qershor të këtij viti, ky investim shënon një hap të madh jo vetëm për dua.com, por për të gjithë përdoruesit e të dy platformave.

Për më shumë informata rreth aplikacioneve vizitoni:

www.dua.com

www.feelinghello.co m

Temat e fundit