×
Hyrja
Profili

Fjale.al

Fjale.al

· 1 · 235

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 24-04-2020, 12:37:18
FJALË është fjalor shqip-shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste.
Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme.
www.Fjale.al

Temat e fundit