×
Hyrja
Profili

Gruajatekgruaja.com

Gruajatekgruaja.com

· 1 · 284

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 30-04-2020, 23:39:35
“Gruaja tek Gruaja” kontribuon në reduktimin e dhunës në familje dhe rritjen e mirëqënies së grave dhe vajzave nëpërmjet mbështetjes së viktimave të dhunës në familje përmes ofrimit të shërbimeve psiko-sociale për familjen:
www.Gruajatekgruaja .com

Temat e fundit