×
Hyrja
Profili

Rtvpendimi.com

Rtvpendimi.com

· 1 · 264

  • Postime: 26686
  • Gjinia: Mashkull

ne: 30-04-2020, 23:34:21
Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Televizioni Pendimi është Medium Islam në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Rtv Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Rtv Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar. www.Rtvpendimi.com

Temat e fundit