×
Hyrja
Profili

Salus.al

Salus.al

· 1 · 214

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 24-04-2020, 12:45:06
Salus merr përsipër të kurojë pacientët me shërbime shëndetësore të nivelit shumë të lartë, të cilat ofrohen gjithnjë me etikë dhe profesionalizëm. Salus i garanton pacientit trajtimet më të mira të mundshme, duke përdorur teknologji të përparuara, mënyra diagnostikimi dhe kurimi avangardë dhe ofron një shërbim asistence të sjellshëm, profesional dhe në respektim të plotë të pacientit. 

Veçanërisht, Spitali Salus:
Kujdeset të ofrojë shërbime shëndetësore mjaft komplekse dhe efikase shkencërisht të provuara, duke zënë në këtë fushë vendin e një strukture ekselence në territorin shqiptar.
Ofron shërbime shëndetësore që synojnë të garantojnë parandalimin, diagnostikimin dhe riaftësimin për sëmundje të një kompleksiteti të ulët-mesatar, me një asistencë shumë të mirë.
Përcakton dhe zhvillon veprimtari trajnuese për të ofruar shërbime gjithnjë e më cilësore për qytetarët dhe për të rivlerësuar aftësitë e bashkëpunëtorëve të vet.
Ndihmon në promovimin, ruajtjen dhe zhvillimin e gjendjes së shëndetit të popullsisë, edhe duke pasur bashkëpunime me spitale italiane të ekselencës dhe me struktura të tjera të pranishme në territor.
www.Salus.al

Temat e fundit