×
Hyrja
Profili

Shkollaislame.com

Shkollaislame.com

· 1 · 272

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 30-04-2020, 23:33:13
Iniciativa "Shkolla Islame" në bashkëpunim me njerëzit e dijës dhe thirrësit synon të zhvillojë aktivitetin edukativ islam, të rritë cilësitë e njohurive, të rritë vazhdimisht grupin përfitues nga aktiviteti ynë, nga kjo dituri që ne e ndajmë bashkë me ta dhe të jetë e dobishme kjo iniciativë për njerëzit e në veçanti për muslimanët shqiptar.
www.Shkollaislame.c om

Temat e fundit