×
Hyrja
Profili

Smartcenter.al

Smartcenter.al

· 1 · 216

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 24-04-2020, 12:38:32
Smart Center është një qendër gjuhësh të huaja e cila operon në Vlorë prej 11 vitesh. Që prej çeljes së saj, Smart Center ka bërë një punë të palodhur për arsimimin e të rinjëve të qytetit të Vlorës, si dhe qyteteve dhe fshatrave pranë, duke ofruar një sërë kursesh e trajnimesh në gjuhën angleze, italiane, frënge, gjermane, spanjolle, greke dhe kompjuterit. Smart Center është e para dhe deri tani e vetmja qendër në qytet e cila ofron kurse me pedagoge profesionistë amerikanë e anglezë.

Ne jemi qendër e autorizuar për provimet ndërkombëtare Michigan Tests, si dhe qendër testimi për provimet YLE të Universitetit të Kembrixhit . Prej disa vitesh, jemi akredituar edhe si qendër rajonale për provimet European Informatics Passport, EIPASS.
www.Smartcenter.al

Temat e fundit