Korrieri.net - Portalet Shqiptare

×
Hyrja
Profili

Korrieri.net

Korrieri.net

· 2 · 215

  • Postime: 26707
  • Gjinia: Mashkull

ne: 29-05-2019, 11:37:18
Portali informativ shqiptar www.korrieri.net
« Editimi i fundit: 10-06-2020, 18:44:16 nga InfoZ »

  • Postime: 21592

#1 ne: 10-06-2020, 19:02:44
Di t'i jape shpjegim njeri pse i shkruajne titujt dhe artikujt vete keshtu me plot pika mes fjaleve? Vjen nga idiotesia apo ka ndonje arsye?
 

Temat e fundit