×
Hyrja
Profili

Topshop.al

Topshop.al

· 1 · 223

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 27-04-2020, 22:15:07
Top Shop - porosi online
Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen.
Studio Moderna Albania Sh.p.k. Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë së Policisë, Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tiranë, NIPT: K32208001C - Telefon: +355 (04) 451 44 00
Të gjitha shitjet e produkteve shoqërohen me faturë tatimore. Përdorimi i faturës është lejuar nga Drejtoria e Përgjithsme e Tatimeve me autorizim Nr. 12283/3 datë 11.07.2018. Kompania mundëson transportin e produkteve në të gjithë territorin e Shqipërisë me anë të korrierit dhe klienti paguan në momentin që tërheq pakon. www.topshop.al

Temat e fundit