Show Posts - visar666


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - visar666

Faqe: [1]
1
Tung
Mfalini kam ni komp IBM dhe dusha ti shtoj edhe pak ram po kur e shktoj nuk ndizet komp. mu mduket o se IBM-i nuk e pranon ket sepse rami nuk eshte IBM un e di se mund te tejkalohet kjo prob. po nuk e di se si a mund dikush ktu tem informon.

Faqe: [1]