Profile of Bardhyl Bardhi

×

Permbledhja

Bardhyl Bardhi Zërist

Stats for Bardhyl Bardhi
Posts:   1 (0.000 per day)
Data e regjistrimit:   11-07-2010, 13:39:58
Last Active:   11-07-2010, 16:13:37
Age:  
Offline Offline

Messages - Bardhyl Bardhi

1
Forumi Islam / Të gjithë njerëzit janë të barabartë
« ne: 11-07-2010, 13:46:08 »

Toni Bler: Të gjithë jemi njerëzit e Zotit

“Nënshtrimi ndaj vullnetit të Zotit duhet të na mësojë që të mos e shohim pjesëtarin e një besimi më inferior se pjesëtarin tjetër. Jemi të gjithë fëmijë të një Zoti. Qeniet njerëzore duhet të kënë të njëjta të drejta kudo. Prandaj të mësojmë të jetojmë në bashkë ekzistencë paqësore dhe jo të ndahemi me paragjykime dhe urrejtje”, tha Bler (Bota sot, e shtunë, 10 korrik 2010)

Faqe: [1]