Profile of KingS00l

×

Permbledhja

KingS00l Zërist

Stats for KingS00l
Posts:   653 (0.113 per day)
Personal Text:   Canis Major
Vendndodhja:   -=Prane Shpirtit=-
Data e regjistrimit:   12-02-2006, 17:47:43
Last Active:   31-05-2012, 19:23:33
Gjinia:   Mashkull
Age:  
  • Legjenda e Detit
Offline Offline

Messages - KingS00l

2
Shah ♘ / Kampioni Robot i vitit 2012 ne Shah
« ne: 27-05-2012, 03:40:45 »
Konstantin Kosteniuk, babai i kampiones se shahut Aleksandra Kosteniuk per 2012, ja ka dalur perseri : robot tij "ChessKA" (i quajtur edhe Terminator Chess), ka rrahur përbindësh Kuka robot dhe ka fituar titullin World Robot Chess Champion.
Me poshte jane disa video ku shikohet funksionimi dhe levizjet e Robotave

1-st game Robot World Chess Match "Kuka - Chesska"

Kostia Kosteniuk - Russian Chess Robot Father

Robot Chess Kuka Chesska Kosteтiuk Russia Germania 20120519151109.mts

2-nd game Robot - Robot Chess match Kuka Chesska 2012-05-19 15:32:28

3-d game Robot - Robot Chess Match Kuka Chesska 2012-05-19 15:46:48

4-st Robot - Robot Chess Kuka Chesska 2012-05-19 16:05:23

3
Habia Filozofike / Sokrati
« ne: 27-05-2012, 00:05:29 »
Sokrati e interpretoi ekzekutimin e tij duke pirë helm.


Sokrati ka pas grua te keqe

Kodi: [Zgjidh]
Xanthippe in the Phaedo suggests that she was nothing less than a devoted wife and mother;[4] she is mentioned nowhere else in Plato.[5] Xenophon, in his Memorabilia, portrays her in much the same light, though he does make Lamprocles complain of her harshness;[6] it could be argued that this is fairly typical of an adolescent's views of a strict parent. It is only in Xenophon's Symposium where we have Socrates agree that she is (in Antisthenes' words) "the hardest to get along with of all the women there are."

4
Qesh / Barsaleta!
« ne: 26-05-2012, 23:41:33 »
Njerit nga Gjirokastra i mori flake shtepia dhe kur shkuan zjarrfikesit ai u nxeh se i kishin shkuar me vonese. Ata i thane qe tani e morem vesh per zjarrin.. Cfare tani i tha gjirokastriti, une kam dy ore qe ju coj zile.
 :D

HAHAHAHAHAHA jepi zileve Gjirokastra :)

5
Café Zerion ツ / Youtube - Live
« ne: 26-05-2012, 23:22:27 »
Bukur. Faleminderit :)

Pershendetje Erlehta :D

6
Café Zerion ツ / Youtube - Live
« ne: 26-05-2012, 23:17:16 »
Tani

http://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-lt-rog

Linkin Park

ROCK IN RIO
ne Lisbon

7
Shah ♘ / Kampionati Botëror i Shahut 2012
« ne: 26-05-2012, 22:20:45 »
Sot eshte lozur loja numer 11. Ajo qe pritej ishte me shume agresivitet nga Boris mirepo ashtu sic u tha dhe nga vete GM mbas lojes ajo qe ka rendesi eshte vete perpjekja e jo gjithmon spektakli qe ofrohet. Loja ishte e cilesice se lart megjithese mbaroi ne barazim. Pra Vishy Anand - Boris Gelfand 5.5 (perf.2727) - 5.5 (perf.2791).

Game 11: The World Chess Championship 2012 - Gelfand vs Anand game11

Komentimi eshte fantastik nga vete GM Peter Sviddler nese e ndoqet nga official site.
Per mendimin tim organizimi i ketij cilesie nga Ruset eshte absolutisht fantastik.
Ne lojen e fundit te henen, Komentator do jete vete idoli i Shahut Rus GM Vladimir Kramnik.

 

8
Shah ♘ / Motora Shahu
« ne: 25-05-2012, 01:25:04 »
Loja me e bukur deri me sot nepermjet kompjuterave mbahet kjo.

Chessworld.net presents: Rybka vs Houdini recent match, Game 1 - Sicillian Defence with 2. c3

Vini re se komentimin eshte shume i sinqert nga nje njeri i cili
as nuk mund te afrohet ne Rankun e Elo-ve qe lozin.
Ndiqni me vemendje ndeshjen e komentimin e do dilni te kenaqur.

9
Shah ♘ / Kampionati Botëror i Shahut 2012
« ne: 25-05-2012, 01:20:51 »
Ju mundeni te shikoni live ketu

http://moscow2012.fide.com/en/


10
Shah ♘ / Motora Shahu
« ne: 25-05-2012, 01:16:11 »
Nje nga motorret me kontradiktor eshte i ashuquajturi
kloni i programit Rybka. Kodi i ketij motorri eshte i hapur
pa GPL dhe shume programues kane kopjuar qe te avancojne
programet e tyre private ( ose me pagese sic eshte Houdini ).
Ky klon e ka emrin Ippolit dhe me pas per Multiprocessor Version doli
emertimi Ivanhoe.

Pra nje permbledhje e detajuar e Motorrave te atij emri ju mund te shkarkoni ketu
Kodi: [Zgjidh]
http://goo.gl/pD3PB

The file is 238 megabytes and in .rar format

Kodi: [Zgjidh]

Ippolit
Ippolit Popcint
Ivan-46a-win64
Ivan54bPP
Ivan63B3s
Ivan63Bmode9Mingw64
Ivan63modB8
Ivan63modB9
Ivan63ModM64and32bits
Ivan63PP
IvanB-57dWHM01b
IvanB-57dWHM01b_2
IvanHoe
Ivanhoe 46f
Ivanhoe 46fm
Ivanhoe 46h
IvanHoe 47c GH
IvanHoe 48n
Ivanhoe 52hUSo1-x64
IvanHoe 58 Beta
IvanHoe 63.12i
Ivanhoe 9954POPCNT
Ivanhoe 99946f
Ivanhoe B46e
Ivanhoe B46fa
Ivanhoe B46fb
Ivanhoe B47cA
Ivanhoe B47cB
Ivanhoe B47cC
Ivanhoe B47e
Ivanhoe B47f0.2
Ivanhoe B48v
IvanHoe DD .x64
IvanHoe DDT63.x64
IvanHoe M48n
IvanHoe ModB10
IvanHoe OA.OC.16
IvanHoe PP Ming
IvanHoe T0.1
IvanHoe T0.2
IvanHoe T0.3
IvanHoe T0.3A
IvanHoe T0.4 beta
IvanHoe T0.4 beta5 x64
IvanHoe T0.4 Final
IvanHoe T0.4.1
IvanHoe T0.4.2
IvanHoe T0.4.3
IvanHoe T0.5.2
IvanHoe T0.7
IvanHoe T49f ( GAME_PLAY )
IvanHoe T49j2
IvanHoe T50 & T0.5.1
IvanHoe T50K
Ivanhoe T52
IvanHoe T52a
IvanHoe T52D
IvanHoe T52E
IvanHoe T53
IvanHoe T53A
IvanHoe T54B
IvanHoe T55
IvanHoe T55A
IvanHoe T55B
IvanHoe T57
IvanHoe T57A
IvanHoe T57B
IvanHoe T63
IvanHoe T63 12 JR
IvanHoe T63A
IvanHoe T63B
IvanHoe T63B SSE4.2 x64
IvanHoe T63C
IvanHoe T63D
IvanHoe v63 betaMing
IvanHoe v70 JR
IvanHoe Vlad0
Ivanhoe-B54PP
Ivanhoe-B55mPP
Ivanhoe-B57beta
Ivanhoe-B57beta+mods
IvanHoe-B57c
IvanHoe-B57d_09
IvanHoe-B57d_11
IvanHoe-B57d_21d
IvanHoe-B57d_whm01
IvanHoe-B57d_whm01_2
IvanHoe-B57d_whm04
IvanHoe-B57d_whm05
IvanHoe-B57d_whm06
IvanHoe-B57d_whm07
IvanHoe-B57d_whm08
IvanHoe-B57d_whm09
IvanHoe-B63b
IvanHoe-Beta-999947cWHB
IvanHoe-Beta-999947cWHB06
IvanHoe-Beta-999947cWHB08
IvanHoe-Beta-999947cWHB14
IvanHoe-Beta-999947cWHB65
IvanHoe-BetaWH_03
IvanHoe-BetaWH_09
IvanHoe-BetaWH_12
IvanHoe-BetaWH_13
IvanHoe-BetaWH_14
IvanHoe-BetaWH_15
IvanHoe-BetaWH_21
IvanHoe-BetaWH_22
IvanHoe-BetaWH_24
IvanHoe-BetaWH_25
IvanHoe-BetaWH_27
IvanHoe-BetaWH_29
IvanHoe-BetaWH_31
IvanHoe-BetaWH_33
IvanHoe-BetaWH_35
IvanHoe-BetaWH_38
IvanHoe-BetaWH_42
IvanHoe-BetaWH_44
IvanHoe-BetaWH_45
IvanHoe-T 63Mini10 x64
IvanHoe-T 63Mini5 {Final}
IvanHoe-T 63Mini6
IvanHoe-T 63Mini7
IvanHoe-T 63Mini9
IvanHoe-T Ghost
IvanHoe-T Ghost2
IvanHoe-T Ghost2x
IvanHoe-T Ghost2x {Edit}
IvanHoe-T Ghost3
IvanHoe-T63 Tactical
IvanHoe-T63Mini 3 and 4
IvanHoe-T63Mini x64
IvanHoe-T63Mini11
IvanHoe-T63Mini2 x64
IvanHoe-T63Mini8
IvanHoe0A.0C.18.exe
IvanHoe0A.0C.1A
IvanHoe0B.01.08
IvanHoe0B.01.09
IvanHoe52bU(I)
IvanHoe52cU
IvanHoe52eU
IvanHoe52fUS-beta
IvanHoe52gU
IvanHoe52hU
IvanHoe52iUTM0
IvanHoe53bU(I)
IvanHoe57aU&55mU
IvanHoe57aU&55mU(I)
IvanHoe63Mod
Ivanhoe63modB10
Ivanhoe63ModB12cR64
IvanHoe999946a
IvanHoe999946e
IvanHoe999946f
IvanHoe999946h
IvanHoe999947c
IvanHoe999948i
IvanHoe999948n
IvanHoe999949j
IvanHoe999950h
IvanHoe999950r
IvanHoe999950t
IvanHoe999952a
IvanHoe999953
IvanHoe999953-icc-001
IvanHoe999954
IvanHoe999955m
IvanHoe999957a
IvanHoe999958p
IvanHoe999963
IvanHoe999967
IvanHoe999968
IvanhoeB46a
IvanhoeB48iA
IvanhoeB49fA
IvanhoeB49jA
IvanhoeB50aB
IvanhoeB50hC
IvanhoeB50kA
IvanhoeB50kB
IvanhoeB50tA
IvanhoeB52aE
IvanhoeB52aF
IvanHoeModB12 PP
IvanHoev63cm
IvanHoe_57a2_JR
IvanHoe_57a3_JR
IvanHoe_57a4_JR
IvanHoe_v67_JR
IvanHoe_v67_JR_2
IvanHoe_v68_JR
IvanMod-999963-Betamod
 

11
Shah ♘ / Motora Shahu
« ne: 25-05-2012, 01:05:45 »
Kerkoj falje qe e kam lene menjane kete teme
mirepo praktikisht qe nga momenti i hapjes e deri tani hapat
ne programimin e ketyre motorave te shahut jan gjigande dhe
vete ngritja e fuqise kompjuterike ka bere te mundur nje rritje
te pabesueshme te rankut te kompjuterave.

Athere behej fjale per programin Motorr Rybka 1.1 i cili shpatallonte cdo lloj
konkurimi nga Motorra serioz sic kane qene Shredder Hiarcs, Junior

http://chessprogramming.wikispaces.com/IPCCC+2006

Tani me shume prej keto programe kane ngelur pa zhvillim
e programe te tjera i kan zevendesuar.

Tani per renditjen e programeve behen grupe qe i provojne
duke harxhuar shume mund e kohe (e shume energji elektrike ...etj).

Nje nga listat me me fame tani eshte  IPON
http://www.inwoba.de/

Aty ne shikojme se mbreti i Kompjuterave ne Shah eshte Houdini 2c dhe ranku i tij ne shkallen Elo eshte 3032. Ja vlen ketu te shenoj se rankimi i kumpjuterave megjithese behet me te njejten metod nuk mund te krahasohet me shkallen Elo per njerezit. Pra behet fjale per nje konkurim
shume te lart persa i perket Kompjuterave. Shume besojne se diferenca eshte
me shume se 300 Elo.

12
Ngushellimet ti mbajn per vete se
ketu humben jeten njerez e jo kafsh ...

e kur do behemi shtet ne me Rruga - Ura ...
e infrastrukture me standarte Europiane ...
e kur mentaliteti i vete popullit ka per te ndyshuar ?

13
Shah ♘ / Shah 101
« ne: 24-05-2012, 23:28:25 »
King

Shije e emocione gezimi percjell kur fitoj,sepse kur ndodh e kunderta ta flakerij me vjen :)

Jam dakort, eshte normale kur eshte pasion, mendoj

14
Diapazon / Thënie të mençura
« ne: 24-05-2012, 23:21:55 »
Rrudhat tregojnë vendet ku kanë qenë buzqeshjet.

(Mark Twain)

 hmmmmm:   :P

15
Shah ♘ / Shah 101
« ne: 24-05-2012, 23:14:29 »
:)
Jo ne ate te pjesmarrjes si profesionist,por them qe e loz :)

Me behet qefi.  :D
Rendesi kur luan ta shijosh lojen.

-King

17
Shah ♘ / Kampionati Botëror i Shahut 2012
« ne: 24-05-2012, 21:44:21 »
Kampionati Botëror i Shahut 2012 është duke u organizuar në Galerinë Tretyakov në Moskë, në mes të Kampionit Botërore aktuale  Anand  Viswanathan nga India dhe fituesi i turneut te kandidatëve Boris Gelfand nga Izraeli.Ndeshja është e dymbëdhjetë lojra e gjate dhe zgjat nga 11 maj deri më 30.Fondi është US $ 2.550.000, e kush eshte fitues do marrë 1.530.000 $ (60%) e ai qe humbë merr 1.020.000 $ (40%).

18
Shah ♘ / Shah 101
« ne: 24-05-2012, 21:34:18 »
Shah 101 - Kush loz Shah me mire ketu ??

19
Café Zerion ツ / Si ndjeheni ne kete moment?
« ne: 24-05-2012, 21:24:13 »
King in House!  ;)

20
Café Zerion ツ / Si e imagjinoni personin siper jush?
« ne: 24-05-2012, 20:59:50 »
sy blu

21
Café Zerion ツ / Kënga që po dëgjoj
« ne: 24-05-2012, 20:55:48 »
Rona Nishliu - Billie Jean Tribute - Gala Koncert RTK 2009

Rona Nishliu - Billie Jean Tribute - Gala Koncert RTK 2009

22
Café Zerion ツ / Nje fjale te huaj....
« ne: 24-05-2012, 20:54:00 »
Aloha!!  :D

23
konsideratë pikëpamjet e të tjerëve pa u sforcuar shumë    

Kurse ne ne rritje e lart duam
20 vjet te kuptojm te tjeret.
-Fail :P

24
Tema Interesante / Pyetje-Përgjigje
« ne: 16-01-2011, 18:50:44 »
PAqe e shendet...

A shtyet dita sot ?

25
Café Zerion ツ / Si ndjeheni ne kete moment?
« ne: 27-06-2009, 02:14:56 »

Mirë se erdhe King.. :)

Ndjehem shumë mirë.

Rrofsh  Parloté

Nata do jet e gjate sot ne Athine
po lodhje te madhe nuk kam

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 21