Profile of arlindc

×

Permbledhja

arlindc Zërist

Stats for arlindc
Posts:   3 (0.001 per day)
Personal Text:   Zeri YT
Data e regjistrimit:   10-05-2005, 19:30:55
Last Active:   08-07-2007, 15:29:31
Age:  
Offline Offline

Messages - arlindc

1
HISTORIA E JEZUSIT - Ungjilli sipas Llukes (SHQIP)Filmi eshte i dubluar ne gjuhen shqipe me zerat e aktoreve me te njohur shqiptar

File Name ..........: HISTORIA E JEZUSIT - Ungjilli sipas Llukes.avi
Total Size (MB) ....: 1.126,67 MB
Total Streams ......: 2 Stream(s)
File Size Correct ..: Yes

Video Size (MB) ....: 1.026,39 MB
Video Length .......: 01:49:32
Video Codec Code ...: DX50/divx
Video Codec Name ...: DivX 5.0 codec
Video Bitrate ......: 1310 KB/s
Resolution .........: 720 x 576
Aspect Ratio .......: 1.25:1
Total Frames .......: 164289 Frames
Framerate ..........: 25 FPS
Color Depth ........: 24 Bits
Quality Factor .....: 0,126 B/px
Packed Bitstream ...: No

Audio Size (MB) ....: 100,28 MB
Audio Length .......: 01:49:32
Audio Codec Code ...: 85 (0x0055)
Audio Codec Name ...: MPEG-1 Layer 3 (MP3)
Audio Bitrate ......: 128 KB/s (CBR)
Channels ...........: 2 Ch
Sampling Rate ......: 48000 Hz

2
Filmi Shqiptar / Re: EDUART - Filmi grek-gjeman-shqiptar
« ne: 08-07-2007, 15:29:41 »
Deshmine e plote te Eduart Lekes mund ta degjoni me poshte ( ne mp3 , 1 ore e gjysem) dhene nje radio greke ne internet "Apokalipsi" ne misionin ne gjuhen shqipe .

3
Filmi Shqiptar / EDUART - Filmi grek-gjeman-shqiptar
« ne: 21-06-2007, 07:50:19 »
Ky film i realizuar nga nje bashkepunim midis Greqise-Gjermanise dhe Shqiperise fitoi 7 vende te para ne Festivalin Nderkombetar te Filmit 2006 ne Selanik te Greqise.

Se shpejti do te dali dhe ne DVD.

Por ajo q eka me teper rendesi eshte historia e vertete mbi te cilen u bazua ky film. Keshtu regjisorja greke e ka shtremberuar historine e vertete te personazhit kryesor te filmit : Eduart Leka i cili me aktin e tij tronditi mbare median greke dhe u fut si nej rast i rralle ne historine e drejtesise . Keshtu ne vitin 1993 ai kryen nje krim ne Greqi. Policia nuk e zbulon vrasesin , dhe ceshtja mbyllet . Mbas disa vjetesh Eduarti kthehet ne Shqiperi , dhe i burgosur ne Shqiperi (per disa gjera te tjera ) njeh ne burg Jezu Krishtin. Keshtu ai rilind dhe jeta e tij ndryshon. Mbasi del nga burgu shqiptar ai merr nje vendim te madh , te papare : Dorezohet ne posten kufitare greke duke u thene per vepren penale te bere prej tij para 9 vjetesh . Ajo cka ndodh eshte e pabesueshme per boten ....!

 Per me teper  lexoni artikullin e intervistes se dhene nga Edurat Leka , gazetes shqiptare ne Greqi ,Tribuna :

Faqe: [1]