Profile of babygirl

×

Permbledhja

babygirl Zërist

Stats for babygirl
Posts:   393 (0.069 per day)
Personal Text:   Zeri YT
Data e regjistrimit:   26-10-2005, 19:09:02
Last Active:   28-08-2007, 01:47:59
Gjinia:   Femer
Age:  
  • www.surprizat.com
Offline Offline

Messages - babygirl

1
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 17-07-2006, 19:47:36 »
jetoj...........

2
Pse je  kaq i interesuar ,per fluturime a mundem ta di hmmmmm:

3
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 17-07-2006, 16:54:04 »
thjeshte...........

4
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 17-07-2006, 16:38:42 »
ide...........

5
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 26-06-2006, 17:56:38 »
erresire.........

6
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 26-06-2006, 17:40:21 »
eksplodon.......... ................

7
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 26-06-2006, 16:05:28 »
mashtrim........... ....

8
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 23-06-2006, 19:31:57 »
realizim...........

9
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 22-06-2006, 17:33:18 »
o rrushe po ka ke hum ti mi ....se le nom le iken robi me muj    ( nuk me la tundimi te thoja vetëm një fjale

hajde :perqafim

10
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 22:26:37 »
urdhero............ ...

11
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 22:15:28 »
ndoshta  :D hahahaha hmmmmm:

12
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 22:13:05 »
nganjehere......... ..

13
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 22:10:57 »
ekspres............ .......

14
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 22:02:19 »
UNE................ . ;)

15
Albanian Forums / Play and learn! - English -
« ne: 21-06-2006, 22:01:06 »
event............. :engjell:

16
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 21:57:21 »
erdha..............

17
Albanian Forums / Play and learn! - English -
« ne: 21-06-2006, 16:24:44 »
now

I,m here!! hello lefti

18
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 21-06-2006, 16:23:39 »
tradhetar.......... .....

19
Gjermani 2006! / Gol në minutin e fundit ....
« ne: 20-06-2006, 20:18:27 »
uuuuuuuuuuuuaaaaaaa aaaaaa mrekulli
Une jam tifoze me gjermanet  e c'mendur
shume do te gezohem po fitoi gjermani kupen kete vit :lule

20
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 20-06-2006, 19:56:14 »
llotari...........

21
Albanian Forums / Play and learn! - English -
« ne: 19-06-2006, 20:51:36 »
everything......... ........

22
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 19-06-2006, 20:43:17 »
ekstravagante

23
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 17-06-2006, 18:00:04 »
trego.............. ....

24
Lojra / Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
« ne: 16-06-2006, 18:30:06 »
lermeni............ ..

25
Albanian Forums / Play and learn! - English -
« ne: 15-06-2006, 16:34:53 »
november..........

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 12