Profile of M A X


Permbledhja

M A X
Admin
Send PM
Offline Offline
Posts:   28646 (4.096 per day)
Vendndodhja:   Austri
Data e regjistrimit:   16-04-2004, 18:00:00
Last Active:   26-05-2023, 23:59:23

Messages - M A X

1
Forumi Islam / Kur fillon Ramazani 2023
« ne: 09-02-2023, 09:12:38 »
 

Burimi Xhamiaime.al

2
Diskutime / Cilat vlera njerezore cmoni me shume?
« ne: 25-01-2023, 23:28:48 »
Gjerat qe cmoj jane te shumta.

PS: Ana2023 je vertet e 2023 apo ke bere udhetim ne kohe dhe ke ardhur nga periudha para 2014?

3
Vipat Shqiptare / Elita Rudi (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 24-01-2023, 07:45:02 »
 

4
Vipat Shqiptare / Elita Rudi (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 24-01-2023, 07:44:50 »
Fashion star
 

5
Vipat Shqiptare / Elita Rudi (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 24-01-2023, 07:44:22 »
Elita prezantuese ne big brother vip Kosova
 

6
Vipat Shqiptare / Elita Rudi (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 24-01-2023, 07:43:46 »
 

 

 

7
Vipat Shqiptare / Elita Rudi (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 24-01-2023, 07:43:08 »
 

 

8
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:39:12 »
 

 

9
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:38:53 »
 

 

10
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:38:24 »
 

11
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:38:05 »
 

12
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:37:52 »
 

13
Influencer / Blogger / Bubulina Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:37:31 »
 

14
Influencer / Blogger / Blondi Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:34:26 »
 

15
Influencer / Blogger / Blondi Krasniqi (info foto video)
« ne: 24-01-2023, 07:32:49 »
 

16
Teme per Medical Doctor dhe influencer dr. Anxhela Rakipllari


17
Dikur i arrestuar dhe sot kryeminister :)

18
Tryeza / Ushqime Gourmet
« ne: 22-01-2023, 18:38:49 »
Ushqimet gourmet janë ushqime të larta cilësie të përgatitura me kujdes dhe me ingrediente të kualitetit të lartë. Ata zakonisht janë të rrallë ose të rrallë dhe shpesh janë të ndërlikuar në përgatitje. Ushqimet gourmet janë të njohura për shijen dhe prezantimin e tyre të lartë.

19
 

Mira Murati është shqiptarja që po udhëheqë operacionet teknologjike të kompanisë OpenAI e projekteve ChatGPT dhe Dall-E.

35-vjeçarja Murati, rrugëtimi i saj në OpenAI e filloi si zëvendëspresidente e Inteligjencës Artificiale të Aplikuar dhe Partneriteteve për tu zhvendosur më pas si zëvendëspresidente e Kërkimit, Produktit dhe Partneriteteve.

Gjatë një interviste në Daily Show, Mira foli për të ardhmen e inteligjencës artificiale duke dhënë përgjigje nëse ajo ka mundësi që ti zëvëndësoj vendet aktuale të punës.

“Ca vende pune do të humbasin, megjithatë vende të reja pune do të krijohen ose punonjës do të duhet të ri-trajnohen me teknologjitë e reja”, tha Murati.

Lansimi i ChatGPT, që shihet si zëvendësuesi i motorëve të kërkimit si Google apo Bing, erdhi në kohën kur Murati drejton operacionet teknologjike të kompanisë.

Gjatë periudhës 2013-2016 Murati punoi pranë Tesla si Menaxhere e Lartë Produkti për seritë Model X përpara se të punonte për dy vite të tjera për Leap Motion si zëvendëspresidente e produktit dhe inxhinierisë.

Sot OpenAI mbështetet nga Microsoft dhe ka një histori të gjatë me disa prej emrave më të shquar të Silicon Valley.

Vitin e kaluar kompania publikoi një sistem me inteligjencë artificiale që mund të krijonte imazhe reale të veprave të artit falë Dall-E.

Gjatë intervistës në Daily Show, Murati shpjegoi sesi Dall-E funksiononte dhe mjetet si Dall-E dhe GPT-3 shihen nga OpenAI si zgjerim i kreativitetit njerëzor dhe jo si zëvendësues i tij shkruan PCWorld.al

20
Mediat Sociale / Elon Musk me fund e shtiu zogun ne dorë
« ne: 19-01-2023, 08:59:15 »
Deri me tani zoterimi i Twitter nga Musk ka rezultuar katastrofal. Paaftesi ne drejtim dhe arrogance pa fund. Nje tjeter mit ra - CEOt nuk jane gjeni!

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 1276