Profile of Ωμέγα

×

Permbledhja

Ωμέγα Admin

Stats for Ωμέγα
Posts:   718 (0.114 per day)
Data e regjistrimit:   18-04-2004, 18:00:00
Last Active:   23-03-2021, 11:43:50
Gjinia:   Mashkull
Age:  
Offline Offline

Messages - Ωμέγα

1
Pyetper / Sa jave ka viti?
« ne: 23-03-2021, 10:37:02 »
1 dite = 24 orë.
1 javë = 7 dite.
1 muaj = 30-31 dite.
1 vit normal = 365 dite.
1 vit i brishte = 366 ditë.
1 dekadë = 10 vite.
1 shekull = 100 vite = 10 dekada.

 

Muajt me 31 dite janë: janari, marsi, maji, korriku, gushti, tetori, dhjetori.
Muajt me 30 ditë janë: prilli, qershori, shtatori, nëntori.
Muaj shkurt ka 28 ditë në një vit normal dhe 29 ditë në një vit të brishtë.
Detyra.al

2
Pyetper / Sa jave ka viti?
« ne: 23-03-2021, 10:35:40 »

3
Influencer / Blogger / Ema Uka (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:21:09 »
 

4
Influencer / Blogger / Gerta Gixhari (Info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:20:30 »
 

5
Influencer / Blogger / Gerta Gixhari (Info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:19:09 »
 

6
Influencer / Blogger / Eglantina Toska (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:18:32 »
 

7
Influencer / Blogger / Aurela Agalliu (Info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:17:53 »
 

9
Influencer / Blogger / Sara Feraizi (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:15:58 »
 

10
Influencer / Blogger / Blementa Kuci (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:15:23 »
 

11
Influencer / Blogger / Enxhi Malluta (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:14:12 »
Enxhi dhe Redona Koci.
 

12
Influencer / Blogger / Betina Bajraktari (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:12:51 »
 

13
Influencer / Blogger / Ergena Kaci (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:12:13 »
 

 

14
Influencer / Blogger / Endi Demneri (info, foto, video)
« ne: 23-03-2021, 10:11:34 »
 

15
Influencer / Blogger / Endi Demneri (info, foto, video)
« ne: 23-03-2021, 10:11:22 »
 

16
Influencer / Blogger / Endi Demneri (info, foto, video)
« ne: 23-03-2021, 10:11:10 »
 

17
Influencer / Blogger / Endi Demneri (info, foto, video)
« ne: 23-03-2021, 10:10:55 »
 

18
Influencer / Blogger / Biona Muqiqi (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:10:11 »
 

21
Vipat Shqiptare / Klajdi Musabelli (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:08:19 »
 

 

22
Influencer / Blogger / Arba Osmanllari (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:07:38 »
 

23
Vipat Shqiptare / Maya Alickaj (Lajme, Info, Foto, Video)
« ne: 23-03-2021, 10:06:19 »
 

24
Influencer / Blogger / Albina Bitri (info foto video)
« ne: 23-03-2021, 10:05:48 »
 

25
Influencer / Blogger / Anila Muja (info, foto, video)
« ne: 23-03-2021, 10:05:16 »
 

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 21