Profile of Edrejta

×

Permbledhja

Edrejta Zërist

Stats for Edrejta
Posts:   6 (0.001 per day)
Data e regjistrimit:   06-12-2007, 19:34:27
Last Active:   25-11-2010, 01:08:12
Age:  
Offline Offline

Messages - Edrejta

1
Votoni Partine  qe  do  ta  votoni ne 12 dhjetor.

2
Forumi Politik / Partia e Drejtësisë
« ne: 09-11-2010, 02:24:25 »
Partia e Drejtësisë

Partia e Drejtësisë, është bashkim vullnetar politik i qytetarëve të Kosovës, të cilët të frymëzuar nga besimi në Zot dhe të përkushtuar për Komb dhe Atdhe, angazhohen për ndërtimin e shtetit demokratik dhe qeverisje të ndershme.

Partia organizohet e vepron mbi bazën e ideve dhe parimeve të demokracisë konservatore, si parti politike e qendrës, që ngrihet mbi vlerat e identitetit kombëtar e fetar të qytetarëve dhe parimet e shtetit të fuqishëm e të drejtë; e mbështetur në moral të shëndoshë, individual dhe kolektiv.
Partia përkrah zhvillimin gradual dhe të planifikuar të ndryshimeve shoqërore, pa polarizime dhe konflikte. Partia përfaqëson interesat e mirëfillta të qytetarëve dhe jo të grupeve të privilegjuara. Partia e konsideron mërgatën kosovare si përcaktuese të rëndësishme të politikave shtetërore.Partia bën luftë të pakompromis kundër të gjitha dukurive negative shoqërore, duke u mbështetur në shembullin personal dhe partiak.Partia kundërshton çdo ideologji ekstreme, çdo doktrinë e praktikë politike: ateiste, kundërnjerëzore, totalitare, raciste dhe diskriminuese, si dhe çdo lloj veprimtarie që bie ndesh me konventat ndërkombëtare përkitazi me të drejtat dhe liritë themelore të njeriut.Partia e sheh bashkëpunimin dhe tolerancën ndërfetare si shtyllë të veprimit politik në funksion të përparimit të çështjes kombëtare dhe shtetërore; promovon stabilitetin dhe unitetin shoqëror, kulturën e përgjegjësisë, integrimit, dialogut dhe bashkëpunimit.Parti a angazhohet që institucionet e Republikës së Kosovës të realizojnë partneritet parimor dhe konstruktiv me përfaqësuesit politikë të bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë dhe jashtë saj.Partia synon që çështja kombëtare shqiptare të zgjidhet me mjete jo të dhunshme, në pajtim me të drejtën e popullit për vetëvendosje dhe normat ndërkombëtare.Parti a angazhohet fuqishëm që bashkëveprimi kombëtar të jetë detyrë patriotike, synim i përgjithshëm dhe veprim i organizuar, konceptual dhe profesional i shqiptarëve kudo që jetojnë.Partia mbështetet në qëndrimin se përkushtimi për çështjen kombëtare është e drejtë historike dhe detyrim ndaj të shkuarës, të tashmes dhe të ardhmes së kombit.Partia konsideron se kufijtë që e ndajnë kombin shqiptar janë kufij të padrejtë; ndërsa zgjidhjen e çështjes kombëtare e sheh në kuadër të integrimeve të shteteve ku jetojnë shqiptarët, në Bashkësinë Evropiane, NATO dhe strukturat e tjera veri-atlantike dhe ndërkombëtare.

Partia konsideron se ndërtimi i marrëdhënieve të shëndosha ndëretnike paraqet prioritet politik të institucioneve të Kosovës.

http://www.drejtesia.org/site/

3
Forumi Islam / Lidhje Muslimane ne internet...
« ne: 19-09-2010, 20:38:08 »
Web ku do  te  gjeni  materiale  te  dryshme  per  fe.


www.islam-ks.dmon.com/

4
Matematikë / Fizikë / Ke nevoje per ndihme ne matematike?
« ne: 19-03-2008, 21:29:33 »
ju  lutem  nëse  dikush  mundet  me  ma siguru  një  libër  te  GJEOMETRI DISKRIPTIVE  ne  gjuhën  shqipe  se  o  kam  duhet  shum ju  falemiderit shum.

5
Matematikë / Fizikë / Probleme interesante
« ne: 11-03-2008, 15:52:04 »
ky problem i parashtruar nuk mund te ket vetem nje zgjidhje sepse bie ne kundershtim me teoremen themelore algjebrike ku e cituat ju prandaj per te kundershtuar gjykimin tend mjafton nje kundershembull ku do ta parashtroj tani x^x^2=2 ekuacioni i tille ka dy zgjidhje pra x=x^2 dhe x=-x^2 pra per te zgjidhur ket ekuacion x^x^2=2 duhet te zgjidhet ekuacioni kuadratik x^2=2 prandaj argumenti qe e ka then antari VALMIR KRASNIQI ka plotsisht te drejt.
ME RESPEKT PER JU
VALIMATHEMATIC

6
Matematikë / Fizikë / Teorema e Pitagores!
« ne: 23-12-2007, 21:29:58 »
a  din  dikush  me   vertetu  ket  tyeorem  bre

7
Diapazon / Morali i femrave shqiptare
« ne: 07-12-2007, 13:47:53 »
Sa moral kanë femrat  shqipetare?

Faqe: [1]