×
Hyrja
Profili

Projekte dhe nisma te nderrmarra nga anetaret e komunitetit tone.


kokushta
ne: 27-08-2011, 19:20:45
Model European Union Albania

Projekte dhe Nisma

Model European Union 2011 :: Tirana, 8-13 Nëntor, 2011Per here te pare ne Shqiperi!Çfare eshte Modeli i Bashkimit Europian(MEU)? Modeli i Bashkimit Europian 2011 (MEU 2011) eshte nje simulim i Bashkimit Europian (BE), nje projekt qe ba...

M A X
ne: 09-06-2011, 00:23:55
Rinia në Indinjatë

Projekte dhe Nisma

…“Rini e Indinjuar” ka lindur nga liria, në liri dhe për lirinë, me qëllim që Shqiperia të jetë gjithmonë e më moderne, e lirë, e drejtë, e begate dhe autentikisht e bashkuar...”Ne, të rinjtë e Indinjuar, vajza dhe djem të Shqipërisë, ne, jemi krenarë që jemi shtetas të një nga vendeve më të beg...

Pergjigje nga: genti99, shejtania, Tribbiani
Votimi
*

arbias
ne: 21-06-2007, 21:07:36
Projekt 3.2 Bojkotone Unmikun dor e serbis!

Projekte dhe Nisma

Ne ket projekt te ri,qembas bojkotimit te serbis, greqis Po i vjen rradha edhe Bojkotimit te Unmikut Kforit dhe gjitha Instancave Shtetrore jo shqiptare me afate dhe mandate te skaduar.Mendimi i juaj per ket projekt te ri dhe besoj te jet i fundit dhe ne menyr vetijake me te drejt te barabart ...*
geodrome
ne: 03-07-2006, 06:16:47
AS@N - PRAKTIKA PER STUDENTET!!! - VERE 2006

Projekte dhe Nisma

RIKTHIM dhe PUNESIM - KORRIK/GUSHT 2006!!Qe edhe pushimet e veres te jene produktive, AS@N u mundeson studenteve shqiptare qe studiojne jashte vendit, te kryejne praktika pune ne institucione dhe kompani ne Shqiperi. Ne permbushje te disa prej objektivave kryesore mbi te cilat ...

*
praktika
ne: 03-06-2006, 18:30:20
Projekti "Praktika 2006" - Praktika ne Shqiperi per studentet shqiptare jashte

Projekte dhe Nisma

Vitet e fundit, numri i studenteve shqiptare qe studiojne jashte shtetit Atdheut eshte rritur ne menyre te konsiderueshme. Cdo vit rreth 3000 studente shqiptare vendosin te vazhdojne studimet jashte Shqiperise. Numri i pergjithshem i studenteve shqiptare qe studiojne jashte shtetit mendohet te j...

*
shitesi
ne: 19-03-2006, 14:07:38
Projekti 1.3 çameria

Projekte dhe Nisma

Unë do propozoja një projekt qe po të filloje pergatitja qe tani do ishte shumë i dobishem.Të fillohen qe tani përpjekjet për organizimin e një tubimi madheshtor para OKB me rastin e 27 Qershorit ditës se genocidit grek ndaj Shqiptareve.Ti jepet shtyse një takimi mbarshqiptar ne Amerikë.Të gjend...

Pergjigje nga: M. Popullor, xhavo, mamoca
Letër e hapur dërguar Thomas Fleiner!
*

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board