×

Të njihemi me propagandën që ushtrohet kundër nesh.

Pensionet bëjnë vllehët grekë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 363

"Si Kosova dhe Epiri i Veriut"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga As.Ma.    · 7 · 1793

Demostrime anti-shqiptare ne Janine

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 379

Qipro dy here kunder shqiptareve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 504

Forumi(ANTI)Shqiptar, forumishqiptar.com

Nisur nga dardan1  | Postimi i fundit nga albnobody    « 1 2 » · 41 · 8106

Janullatos: Nuk jeni komb tipik musliman !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga chekevara    « 1 2 » · 41 · 4010

Prapaganda politike

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 600

SKENDERBEU EDHE NE PRILEP

Nisur nga MR.DETI  | Postimi i fundit nga KingS00l    · 3 · 1482

Propagandat, Politike

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 636

Anekdota politike

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 1571