×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Gjumashi
« ne: 29-05-2019, 09:33:30 »

Une kur nervozohem, nuk dua te flas, se pastaj nuk pendohem per fjalet qe theme :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 29-05-2019, 08:01:13 »

Kur zemerohem uneeee, i thyej te gjitha, me pjataaaaa me filxhanaaaaaa 😂😂
Postuar nga: M A X
« ne: 27-05-2019, 17:23:32 »

 
Zemërimi është një emocion i natyrshëm dhe ndonjëherë i dobishëm që pasqyron gjendjen tonë të brendshme. Kjo na ndihmon të identifikojmë instinktivisht dhe t’u përgjigjemi situatave të rrezikshme.

Zemërimi mund të jetë gjithashtu një forcë lëvizëse e madhe për të na ndihmuar të fillojmë t’i bëjmë gjërat më mirë. Më së shpeshti, zemërimi i pakontrollueshëm është një shkak i stresit dhe problemeve në marrëdhëniet me kolegët, të afërmit, miqtë, botën e jashtme dhe madje edhe me veten tuaj.

Ne kemi mbledhur 10 mënyra me të cilat ju mund të menaxhoni zemërimin tuaj dhe për t’i marrë nën zotërim forcat e tij shkatërruese. Me shume https://shkollaesuksesit.com/keshilla/10-gjera-qe-ju-ndihmojne-te-kontrolloni-zemerimin-perpara-se-te-shpertheni/