×

Cilat jane emocionet pozitive dhe negative

Cilat jane emocionet pozitive dhe negative

· 12 · 3626

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer
anonimus
ne: 18-01-2005, 14:46:56
Emocionet pozitiveper mendjen tuaj:

  Emocioni i deshires se zjarrte
  Emocioni i besimit
  Emocioni i dashurise
  Emocioni i seksit
  Emocioni i ngazellimit
  Emocioni i romantikes
  Emocioni i shpreses :)

 Emocionet negative (se cilave duhet larguar)


   Emocioni i frikes
   Emocioni i xhelozise
   Emocioni i urrejtjes
   Emocioni i hakmarrjes
   Emocioni i lakmise
   Emocioni i paragjykimit
   Emocioni i terbimit

 • Postime: 12234
Lefter
#1 ne: 18-01-2005, 17:33:26
Emocionet pozitiveper mendjen tuaj:

  Emocioni i deshires se zjarrte
  Emocioni i besimit
  Emocioni i dashurise
  Emocioni i seksit
  Emocioni i ngazellimit
  Emocioni i romantikes
  Emocioni i shpreses :)
 
Une te gjitha keto e mbledhi me nje vend...vetem hala sjam ka di se mi ja dhon emrin... ;)...
Sa i perket atyre negative me e keqja  eshte,,paragjykimi,, dhe ,,lakmia,,.

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer
anonimus
#2 ne: 18-01-2005, 19:14:38
EDhe une jam dakord me ty ,Me dobesi se te paragjykosh nuk ka ne jete  >:(

 • Postime: 41
 • Gjinia: Mashkull
enes
#3 ne: 18-01-2005, 19:52:24
Emocionet pozitive emocioni i besimit,dashuris shpreses
negatuve urretjes lakmis

 • Postime: 2028
 • Gjinia: Mashkull
sulltani
#4 ne: 19-01-2005, 03:04:49
ne fillim duhet dhene perkufizimi i emocionit qe me pas ti japim pergjigje pyetjes.
per mua emocioni eshte crregullim ndjenjash dhe duke qene i tille  nuk mund te ket emocion te mire.

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer
anonimus
#5 ne: 19-01-2005, 17:43:29
 :o  Fatmiresisht qe kam ca te mira se po te mos kisha fare s'do kisha jetuar!

 • Postime: 69
Hej
#6 ne: 03-02-2005, 19:08:09
Kush eshte baza a klasifikimit? Individi apo shoqeria?

Cfare eshte e mire per individin mund te mos jete e mire per te tjeret.

 • Postime: 553
atman
#7 ne: 04-02-2005, 00:54:02
Hej   :lule
Kishe humbur fare gjithe kete kohe.
Jam i bindur se mund te japesh mendime me vlere, mbi te gjitha ne kete teme.
Edhe njehere  :pafshim

Si fjale, etimologjikisht vjen nga latinishtja dhe eshte kompozite, dmth e perbere nga dy fjale "Ú" dhe "mozion" pra "eshte levizur", qe ketu kuptojme natyren e tyre, pavaresisht se jane pozitive ose negative, eshte nje ngarkese qe duhet  nxjerre nga qenia, shkarkuar.

 • Postime: 69
Hej
#8 ne: 06-02-2005, 10:43:22
 :)
 :pafshim

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer
anonimus
#9 ne: 18-07-2007, 00:27:21
ç'ndodhi ,mbaruan ...!

 • Postime: 336
 • Gjinia: Femer
Lizi
#10 ne: 18-07-2007, 13:20:28
ne gjithmone  mund te bejme nje perzgjedhje te asaj qe n'a pelqen dhe cfare nuk n'a pelqen .Une mendoi se edhe emocionet tona perfshihen ne kete perzgjedhje .Mbase n'a pelqen dashuria si emocion pozitiv por nese kjo dashurie nuk permbushet atehere mund te kthehet ne nje emocion negativ si urrejtja , percmimi ,hidherimi etj. Varet nga shkalla e intensitetit me te cilen e perjeton personi kete emocion.(e cila jo gjithnje eshte e mire per personin qe po e perjeton )

 • Postime: 8
muri
#11 ne: 13-12-2007, 14:49:09
   Numri i emocioneve nuk eshte i kufizuar ka shume por ekzistojne 6 ndjenja baze ne saje te tjerat jane rrjedhoje e ketyre.Ato jane :
   frika,gezimi,zemerimi,hidherimi,neveria,habia.