×

Psikologji dhe Sociologji

Na duhet një armik

Nisur nga arbanasi  | Postimi i fundit nga ciarli    · 8 · 1903

Terma Psikologjik.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Masha    · 12 · 7869

Distancimi Social

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 61

STRESI - Semundja e kohes moderne

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga M A X    · 12 · 13193

Ëndrrat - Përse ëndërrojmë?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 352

Fakte interesante psikologjike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 26

Ndjenja e inferioritetit.

Nisur nga Solist  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 3327

Depresioni !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 41 · 16632

Lodhja emocionale - Disa arsye

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 87

Zemërimi

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 3268

Vetmia!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 46 · 10963

Inteligjenca emocionale (EQ)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 107

Sociopatia - Njerezit sociopate

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Alban    · 3 · 122

Si të jeni të fortë mendërisht

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 63

Kujtesa

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 2229

Sabotimi i vetvetes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Etain    · 4 · 303

BASHKEJETESA APO MARTESA

Nisur nga lora  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 7 » · 173 · 20252

Prej çka frikësoheni?

Nisur nga ABerisha  | Postimi i fundit nga flutur    « 1 2 3 4 » · 85 · 9800

Frojdi dhe Psikoanaliza!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga ness uno    · 13 · 10654

Për sa miq kemi nevojë?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    « 1 2 3 » · 70 · 2212

Sigmund Frojd

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ness uno    · 8 · 2572

Pasqyra e thyer, a sjell vërtet fatkeqësi ?

Nisur nga *Ena*  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 » · 36 · 8306

Vete-Vrasja

Nisur nga Hersianna  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 » · 47 · 6730

Nga vijme?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 463

Keni qenë ndonjehere te psikologu?

Nisur nga valdoente  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    « 1 2 3 4 » · 76 · 10104

Inteligjenca: E lindur apo e fituar?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 » · 26 · 12150

Paragjykimet ? !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga flutur    · 21 · 8221