Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 21-08-2022, 14:50:09 »

Postuar nga: stellina
« ne: 31-07-2022, 02:30:58 »

Rri gjithkohen ne Instagram apo TikTok.
Postuar nga: M A X
« ne: 01-04-2020, 17:59:26 »

Nje bloger eshte dikush qe ka nje blog/webfaqe personale, ku shkruan here pas here dicka.
Bloger mund te jete dhe dikush qe poston rregullisht ne Instagram fotografi a video, ose dikush qe poston ne Youtube video (video blogger/vlogger, ose Youtuber) ose dhe nëpër media te tjera sociale, si psh Facebook, TikTok, Twitch, Twitter etj te ngjashem.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 17:40:04 »

Cfare do te thote blogere?