×

Cdo te thote ekstrovert?

Cdo te thote ekstrovert?

· 1 · 91

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 29-04-2020, 23:15:40
Çka do të thotë të jeni person ekstrovert?
Nëse jeni një person ekstrovert atëherë jeni shumë të shoqërueshëm dhe pothuajse gjithë kohën tuaj e kaloni në prani të dikujt tjetër. Ndiheni më rehat në grupe se sa në vetmi. Me siguri që keni një rreth të gjerë të shoqërisë, dhe ndiheni më energjik në prani të të tjerëve. Jeni më të prirur për të provuar gjëra të reja, dhe mendimet e juaja zakonisht i shprehni në zë të lartë. /uniportal.com
 

Cdo te thote Ateist?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 27-04-2020, 23:54:16
nga M A X
Cdo te thote urinimi i shpeshte?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 10-04-2020, 20:46:44
nga M A X
Cdo te thote 1k?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:00:26
nga M A X
Cdo te thote karizmatik?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 30-04-2020, 17:44:30
nga M A X
Cdo te thote blogere?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 17:59:26
nga M A X