×

Cdo te thote introvert?

Cdo te thote introvert?

· 2 · 77

  • Postime: 21111
InfoZ
ne: 21-03-2020, 17:38:31
Cfare do te thote introvert?

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 29-04-2020, 23:14:35
Nëse jeni një person introvert kjo do të thotë që ju shijoni me kënaqësi kohën tuaj me vetveten. Jeni person i qetë. Mësoni më shumë duke vështruar situatën dhe flisni vetëm atëherë kur jeni të sigurt në atë që mendoni. Pra ju jeni një person më i rezervuar dhe ndjenjat e juaja nuk i shfaqni lehtësisht. /unikportal.com
 

Cdo te thote ekstrovert?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 29-04-2020, 23:15:40
nga M A X
Cdo te thote Ateist?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 27-04-2020, 23:54:16
nga M A X
Cdo te thote urinimi i shpeshte?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 10-04-2020, 20:46:44
nga M A X
Cdo te thote 1k?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:00:26
nga M A X
Cdo te thote karizmatik?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 30-04-2020, 17:44:30
nga M A X