×

Cfare eshte Apoptoza?

Cfare eshte Apoptoza?

· 2 · 87

  • Postime: 21111
InfoZ
ne: 22-03-2020, 11:05:16
Cfare eshte Apoptoza?

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 30-04-2020, 23:17:35
Apoptoza eshte nje forme e vdjekjeje te programuar te qelizave ne funksion te zevendesmit te tyre me qeliza te reja dhe te shendetshme. "Vetevrasja" behet ne menyre te kontrolluar ne menyre qe qelizat perreth te mos demtohen.
 

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse nuk hani pas stërvitjes

Nisur nga InfoZRubrika Fitness

Postimi i fundit 04-06-2020, 07:47:14
nga InfoZ
Çfarë pëlqejnë gratë te një burrë?

Nisur nga InfoZRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 26-05-2020, 12:29:47
nga InfoZ
Cfare duhet te dini para se te investoni?

Nisur nga albinalbanRubrika Leku

Postimi i fundit 15-05-2020, 10:57:46
nga erlehta
Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

Nisur nga M A XRubrika Libraria Islame

Postimi i fundit 07-05-2020, 13:59:31
nga M A X
Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 12-05-2020, 08:56:22
nga M A X