Cfare eshte Apoptoza? - Pyetper

×
Hyrja
Profili

Cfare eshte Apoptoza?

Cfare eshte Apoptoza?

· 2 · 298

  • Postime: 21592

ne: 22-03-2020, 11:05:16
Cfare eshte Apoptoza?

  • Postime: 26707
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 30-04-2020, 23:17:35
Apoptoza eshte nje forme e vdjekjeje te programuar te qelizave ne funksion te zevendesmit te tyre me qeliza te reja dhe te shendetshme. "Vetevrasja" behet ne menyre te kontrolluar ne menyre qe qelizat perreth te mos demtohen.

Temat e fundit