×

Cili Sport luhet me kater Topa?????

· 7 · 2387

Cili Sport luhet me kater Topa?????

· 7 · 2387

 • Postime: 12
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  ronhill
  ne: 14-12-2009, 20:10:50
  Cili Sport luhet me kater Topa????? hmmmmm:

  • Postime: 2287
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kijameti
  #1 ne: 27-12-2009, 19:35:02
  shahu apo jo hmmmmm:

  • Postime: 13
 • i identifikuar
  princesh
  #2 ne: 29-12-2009, 13:46:56
  SHAHU


  SEPSE 2 TOPA I KA KUNDERSHTARI I PARE DHE 2 TE TJERA LOJTARI TJETER

  • Postime: 1439
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  DiniL
  #3 ne: 29-12-2009, 14:01:58
  Nuk kam dëgjuar që shahu luhej me 4 topa :S

  • Postime: 7051
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #4 ne: 29-12-2009, 14:11:16
  Shahu nuk ka topa fare me duket :D

  • Postime: 2287
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kijameti
  #5 ne: 30-12-2009, 02:32:22
  erlehta...ato topa nuk shihen ashtu sic mendon ti, vetem mund te imagjinosh 2+2 LOL

  • Postime: 12
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  ronhill
  #6 ne: 02-01-2010, 18:18:25
  Ju lumte!!!