Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:36:41 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 18:08:06 »

Loja e basketbollit eshte krijuar nga Dr. James Naismith ne dhjetor 1891 ne Springfield, Massachusetts te Shteteve te Bashkuara te Amerikes.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:38:09 »

Ku dhe kur lindi basketbolli?