Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:40:08 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 19:00:12 »

Fotografia ne formen e saj te sotme, si produkt i krijuar me kamera, e ka origjinen ne France, ku shpikesi Nicéphore Niépce, arriti ne vitin 1822 te kape dhe te mbaje nje imazh me nje aparat fotografik primitiv me origjine aparatin e quajtur Camera Obscura.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:36:36 »

Ku dhe kur lindi fotografia?