Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:37:49 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 18:22:30 »

Loja e futbollit qe njohim sot e ka origjinen ne Angline e shekullit te 19, ku hap pas hapi futbolli mori formen qe njohim sot. Pra futbolli i sotem ka lindur ne Angli.
Por pergjate shekujve ne vende te ndryshme perreth globit ka pasur lojra qe i perngjajne apo afrohen lojes qe ne sot e quajme futboll.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:37:44 »

Ku dhe kur lindi futbolli si sport?