Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:37:17 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 14:16:21 »

Humanizmi ishte nje levizje per dituri dhe virtyt te njeriu, me fillese ne Itali gjate kohes se Rilindjes Europiane, por qe pati nje ringjallje shekullin 18 ne Gjermani.

https://www.zerion.net/habia-filozofike/humanizmi!
https://www.zerion.net/historia/rilindja-(renaissance)-dhe-iluminizmi
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:41:55 »

Ku dhe kur lindi Humanizmi?