Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:38:47 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 18:28:45 »

Komedia si zhaner artistik ka lindur ne Greqine e lashte, ku poete qokatare neper teatro perdornin humor e satire ne performancat teatrale per percuar mesazhin e tyre te publiku.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:37:21 »

Ku dhe kur lindi komedia?