Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 16-03-2021, 09:39:31 »

Postuar nga: M A X
« ne: 07-04-2020, 18:31:04 »

Tragjedia si forme e drames, eshte nje zhaner artistik qe e ka origjinen e saj ne shekullin e 6 para eres sone ne Greqine e lashte.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 11:37:03 »

Ku dhe kur lindi tragjedia?