Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 05-04-2022, 14:43:59 »

Postuar nga: Poshnjari
« ne: 24-12-2021, 12:57:00 »

Dikur ne forum ka patur nje teme ku mund te jepje sugjerimet apo edhe ankesat per dicka, Ku eshte?
Besoj qe cdo faqe duhet ta kete dhe sidomos nje forum.