×

Kush eshte njeriu i pare ne bote?

Kush eshte njeriu i pare ne bote?

· 2 · 41

  • Postime: 21103
InfoZ
ne: 24-03-2020, 14:59:34
Kush eshte njeriu i pare ne bote?

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 04-04-2020, 11:07:14
Adami dhe Eva :)
 

Kush është Avdullah Hoti, kryeministri i ri i Kosovës

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 03-06-2020, 23:59:40
nga M A X
kush jam une ese filozofike

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:36:34
nga InfoZ
kush eshte gani bardha

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:22:24
nga InfoZ
kush eshte gani bardha

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 19:53:24
nga InfoZ
Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte?

Nisur nga albinalbanRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 07-05-2020, 14:43:57
nga albinalban