Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 23-02-2023, 22:30:23 »

Ylli më i afërt me sistemin diellor është Proxima Centauri, një yll i vogël në konstelacionin e Centaurit. Proxima Centauri ndodhet rreth 4.24 vjet dritë nga sistemi ynë diellor, duke e bërë atë yllin më të afërt të njohur me sistemin tonë diellor. Proxima Centauri është pjesë e njësive të tjera diellore të quajtura Alfa Centauri, që janë dy yje të tjera të ngjashme me Diellin që ndodhen shumë afër njëri-tjetrit.
Postuar nga: M A X
« ne: 08-04-2020, 23:25:12 »

Ylli me i afert me token eshte Proksima Centauri, qe eshte rreth 4.24 vite-drite larg nesh dhe gjendet ne sistemin tre-yjesh te quajtur Alfa Centauri, qe ndodhet 4.37 vite-drite larg.
Postuar nga: 12:51
« ne: 23-03-2020, 17:19:06 »

Kush eshte ylli me i afert me sistemin diellor dhe token?