×

Problem Matematikor...

Problem Matematikor...

· 5 · 2041

  • Postime: 12
  • Gjinia: Mashkull
ronhill
ne: 14-12-2009, 20:09:05
Kan qene Tre shoke, njeri nga ta ka pasur te qerras shoket per nje arsye, por i njejti nuk ka pasur te holla me vete ka kerkuar nga te Dy shoket nga (25) euro. Kane shkuar ne restotorant dhe kane drekuar, kur ka ardhur ceki per ta paguar dreken ka qene (47) euro, Kamarieri i ja ka kthyer (3) euro, i njejti menjehere ja ka kthyer nga (1) euro te dyve dhe (1) euro e ka ndale per vete keshtu qe ju ka mbetur borgj edhe nga (24) euro. Kush munde te tregoje mundesine se si i njejti e ka fituar ne kete raste (1) euro ??????? hmmmmm:

  • Postime: 12
Adlema
#1 ne: 26-05-2010, 14:22:37
Meqe kamarieri ka kerkuar 47euro. Per cdo shok ka harxhuar23.5 eurodhe 1 euro qe i dha.Ai ka harxhuar49 euro.Por ai mori50 dhe harxhoi 49. 1 euro ka fituar
HASAN RAMANI
#2 ne: 02-11-2010, 23:00:34
ai nuk a fituar asgje tung nga hasani

  • Postime: 8
Vanesa
#3 ne: 25-11-2010, 00:46:11
ata tre hskot ikan pas se bashku 50 euro sepse 25+25=50 dhe kamrjeri iav ka lyp 47 euro dhe jukan kthy 3 euro dhe kan qen 3 shok i kan da nga 1 euro te tret

  • Postime: 8
Vanesa
#4 ne: 25-11-2010, 00:46:57
dhe ai qe ska pas dhe jav ka lyp ktyne dyve edhe ati ikan ardh 1 euro
 

Kam nje problem me Youtube

Nisur nga AlbanRubrika Tech

Postimi i fundit 05-06-2019, 21:42:15
nga Alban
Problem me Firefox

Nisur nga PoshnjariRubrika Tech

Postimi i fundit 07-05-2019, 23:57:34
nga Poshnjari
SMF forum problem me Error 404 - Page Not Found

Nisur nga akifixRubrika CMS | Skripte | Templates

Postimi i fundit 08-01-2014, 22:54:37
nga akifix
Problem per te hapur faqen

Nisur nga vrakaRubrika Albwebmaster

Postimi i fundit 30-04-2013, 01:06:46
nga vraka
Ndihme - Problem me Facebook Account!

Nisur nga MisterERubrika Albwebmaster

Postimi i fundit 11-01-2013, 13:08:39
nga Poshnjari