Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:05:48 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 20:49:06 »

Besimi fetar apo religjioni eshte me shume rendesi per njeriun sepse eshte feja qe i jep njeriut me besimin, moralin, tradita, zakone e rituale, miresjellje, afrimitet dhe ndjesi perkatesie ne nje bashkesi.

Me shume mund te gjeni ne lidhjet e meposhtme:
https://www.zerion.net/teologjia/
https://www.zerion.net/islami/
https://www.zerion.net/krishter/
https://www.zerion.net/fe-dhe-kulte-te-tjera/
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 21:11:17 »

Pse eshte e rendesishme feja per njeriun?