Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:05:10 »

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:04:47 »

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:04:23 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 20:04:16 »

Rendesia e shkolles dhe shkollimit eshte e shumeanshme, por pikat me me rendesi do te ishin: Shkolla i jep njeriut te sotem baza te rendesishme, mbi te cilat ngrihen aftesi si ato per te lexuar e shkruar, dhe kompetenca shume te rendesishme ne matamatike, mendim kritik, dituri e njohuri me te thella te botes qe na rrethon, vete njeriut dhe shoqerise njerezore. Pa keto aftesi dhe kompetenca jeta e njeriut te sotem do te dukej shume ndryshe dhe gjera qe ne sot na vijne shume natyrshem dhe lehte do te ishin te pamundura. Mund te imagjinohet lehtesisht si do te ishte jeta nese nuk do te dije te lexoje, shkruaje apo te beje veprime te thjeshta aritmetike si mbledhje, zbritje, pjesetim e shumezim.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 21:12:01 »

Perse eshte e rendesishme shkolla dhe shkollimi per njeriun e sotem?